Blog

blogPicture

2% registratierechten voor eerste woning vanaf 2025

Vanaf 1 januari 2025 vindt er een grote verandering plaats voor wie een eerste, eigen woning koopt. De Vlaamse overheid verlaagt de registratierechten, ook wel verkooprechten genoemd, dan van 3 naar 2%. Wat dat concreet voor jou betekent, lees je hier.

Lees meer

blogPicture

5 tips om te investeren in een woning met een laag EPC

Het EPC of energieprestatiecertificaat is een belangrijk begrip in de vastgoedwereld en geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Ben jij van plan om te investeren in een woning met een laag EPC-label? Dan weet je best op voorhand waaraan je begint. Met deze vijf tips investeer je zonder zorgen in een energieverslindende woning.

Lees meer

blogPicture

Goed voorbereid op huizenjacht: start met een bezoek aan de bank

Kriebelt het om een huis te kopen? Dan is een bezoek aan de bank alvast een eerste slimme stap. Zo krijg je snel inzicht in je financiële mogelijkheden en voorkom je dat je tijd verspilt aan woningen buiten je budget. In deze blog vertellen we je hoe de bank jou helpt een realistisch financieel plan op te stellen en waarop je moet letten als je succesvol op huizenjacht wil gaan.

Lees meer

blogPicture

Koop je vastgoed best privé of via je vennootschap?

Investeren in vastgoed is een grote stap, die wel wat keuzes met zich meebrengt. Koop je het pand beter privé of via je vennootschap? Beide opties hebben hun voor- en nadelen, zowel op fiscaal als financieel vlak. Lees onderstaande stappen, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Lees meer

blogPicture

Wat houdt een bemiddelings-overeenkomst met een vastgoedmakelaar in?

Sinds 1 februari gelden er nieuwe regels voor de bemiddelingsopdracht van vastgoedmakelaars. Die zijn trouwens ook van toepassing op architecten of landmeters-experten die vanuit een professionele invalshoek bemiddelen over vastgoed. Je komt hier te weten wat er precies veranderd is.

Lees meer

blogPicture

EPC gemeenschappelijke delen kleine appartementsgebouwen

Sinds 1 januari 2024 moet er ook voor kleine appartementsgebouwen (met twee tot vier wooneenheden) een energieprestatiecertificaat (EPC) opgesteld worden. De verplichting geldt ongeacht het aantal eigenaars van het appartementsgebouw.

Lees meer

blogPicture

7 tips om je woning zelf te verkopen

Ben je van plan om je woning te verkopen? Een goede voorbereiding is het halve werk. In dit artikel geven we je 7 tips die je helpen om je woning zelf aan de man te brengen.

Lees meer

blogPicture

Mag je huisbaas het huurcontract zomaar opzeggen?

Het gebeurt vaker dan je denkt… Je bent helemaal gesetteld in je nieuwe woning en plotseling vertelt je huisbaas dat hij het huurcontract wil opzeggen. Mag dat zomaar? En wat zijn jouw rechten als huurder? We vertellen je het hier.

Lees meer

blogPicture

5 voordelen van je woning verkopen met een makelaar

Ben je van plan om je woning te verkopen? Dan doe je er goed aan om met een vastgoedmakelaar te werken. Woningen verkopen is voor hen immers dagelijkse kost. In dit artikel vind je vijf voordelen van je woning verkopen met een makelaar aan je zij.

Lees meer

blogPicture

Lagere dossierkosten bij woonkrediet vanaf 1 januari 2024

Een hypothecair krediet afsluiten om je vastgoedaankoop te financieren, wordt vanaf 2024 goedkoper. Voor je hypothecaire lening zal je vanaf dan maximaal 350 euro in plaats van 500 euro aan dossierkosten moeten betalen.

Lees meer

blogPicture

Je woning verkopen in de winter? Ontdek onze 6 tips!

De winter lijkt misschien niet de meest ideale periode om je woning te verkopen. Toch zijn de wintermaanden perfect om de charmes van je huis extra in de verf te zetten. Wacht dus zeker niet op de lente om je huis op de markt te zetten. Deze zes tips helpen je alvast om potentiële kopers te betoveren.

Lees meer

blogPicture

Welke kosten komen er bij een vastgoedaankoop kijken?

Plannen om een huis of appartement te kopen? Naast de aankoopprijs moet je ook rekening houden met een aantal bijkomende kosten. Vooraleer je een bod uitbrengt, ken je dus maar beter het volledige kostenplaatje. Wij zetten hieronder alle kosten van een vastgoedaankoop voor je op een rijtje.

Lees meer

blogPicture

Huurindexatie in Vlaanderen sinds 1 oktober 2023 met correctiefactor

Sinds 1 oktober 2023 zijn de beperkingen op de indexatie van de huurprijzen voor minder energetische woningen afgelopen. Eigenaars van woningen met EPC D, E of F (of geen EPC) mogen de huurprijs dus opnieuw indexeren. Je moet daarbij wel met een correctiefactor rekenen, zodat huurders niet ineens een zeer hoge huurprijs krijgen.

Lees meer

blogPicture

Een nauwkeurige plaatsbeschrijving: een must bij verhuur

Huur of verhuur jij binnenkort een appartement of huis? Dan is een nauwkeurige plaatsbeschrijving een must. Samen met de huurovereenkomst is de plaatsbeschrijving immers van levensbelang, zowel voor huurders als voor verhuurders, want ze kan heel wat discussies voorkomen. Ontdek er hier alles over.

Lees meer

blogPicture

Welke impact heeft de hogere rente op vastgoed?

De hoge inflatie heeft ervoor gezorgd dat centrale banken de rente op lange termijn fors hebben opgetrokken. Op die manier willen ze de economie vertragen en zo ook de inflatie verlagen. Maar welke invloed heeft de hogere rente op de vastgoedmarkt?

Lees meer

blogPicture

Hoeveel eigen inbreng heb je nodig voor een lening?

Denk jij eraan om een eigen huis of appartement te kopen? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel eigen inbreng je nodig hebt om een hypothecaire lening bij de bank af te sluiten. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten, zodat je geïnformeerd naar de bank kan stappen.

Lees meer

blogPicture

Postinterventiedossier is essentieel bij de verkoop van je woning

postinterventiedossier van je huis of appartement. Dat dossier moet gedurende de volledige levensduur bij het gebouw blijven en is dus essentieel voor de verkoop. Alles wat je moet weten over het postinterventiedossier lees je in dit artikel.

Lees meer

blogPicture

Alles wat je moet weten over cohousing

Cohousing is populairder dan ooit. Logisch ook, want het is de ideale manier om de alsmaar hogere huurprijzen en kosten de baas te kunnen. Je deelt de vaste kosten met je huisgenoten en geniet tegelijkertijd van de nodige privacy. Win-win! In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over cohousing.

Lees meer

blogPicture

Woning geërfd, wat nu?

Wanneer je erft, moet je op de verkregen erfenis successierechten betalen. Dat geldt ook voor vastgoed. Hoeveel de successierechten bedragen, hangt af van de waarde van het vastgoed en je verwantschap met de overledene. In dit artikel zetten we alles voor je op een rijtje, zodat je helemaal mee bent.

Lees meer

blogPicture

Vanaf oktober grotere regenwaterput verplicht

Ben je van plan om een nieuwe woning te bouwen of je bestaande woning grondig te renoveren? Vanaf 2 oktober 2023 verandert de wetgeving rond de verplichte regenwaterput. Vanaf dan bepaalt de grootte van je dak de minimale inhoud van je regenwaterput. Met deze strengere wetgeving wil de overheid regenwater opvangen en hergebruiken nog meer de norm maken.

Lees meer

blogPicture

Een goede huurder selecteren zonder te discrimineren

Heb jij recent een opbrengsteigendom gekocht? Dan wil je vast snel een geschikte huurder vinden. Liefst eentje die tijdig zijn huur betaalt en het huis of appartement goed onderhoudt. Aangezien huurwoningen erg in trek zijn tegenwoordig, is de kans groot dat er meerdere kandidaat-huurders zullen zijn. Hoe kies je nu de juiste huurder? En hoe selecteer je hem zonder anderen te discrimineren? Je leest het hier.

Lees meer

blogPicture

De voordelen van nieuwbouw

Als je op zoek gaat naar een nieuwe woning, is het belangrijk om alle opties open te houden. Je kan een bestaande, te renoveren woning kopen. Maar ook nieuwbouw is een mogelijkheid, want een nieuwbouwwoning of -appartement biedt je als koper tal van interessante voordelen. Je ontdekt ze hieronder.

Lees meer

blogPicture

Je huis efficiënt verwarmen doe je zo

Tijdens de koude wintermaanden wil je het natuurlijk warm hebben in huis. Door de hoge energieprijzen is dat echter niet meer zo vanzelfsprekend als andere jaren. Iedereen zoekt manieren om te besparen op zijn energiefactuur. Je huis efficiënt verwarmen kan al een wereld van verschil maken om kosten te besparen! Lees hieronder hoe je dat doet.

Lees meer

blogPicture

Nieuwe regels rond informatieplicht overstromingsgevoeligheid

Sinds 1 januari 2023 ben je als verkoper of verhuurder verplicht om kandidaat-kopers en -huurders te informeren over de overstromingsgevoeligheid van het onroerend goed dat je verkoopt of verhuurt. Het onderscheid tussen effectief en mogelijk overstromingsgevoelig gebied verdwijnt en wordt vervangen door een P- en G-score. Lees snel meer.

Lees meer

blogPicture

6 manieren om je renovatie te financieren

Het is voor vele gezinnen dé ultieme vastgoeddroom om een te renoveren woning te kopen en die volledig op te knappen. Het is trouwens voordeliger om te renoveren dan om in een oudere woning te blijven wonen, zeker als de woning een slechte energiescore heeft. Een totaalrenovatie kost echter enorm veel geld. Wat zijn je opties om zo’n renovatie te financieren? We lichten hieronder zes manieren toe.

Lees meer

blogPicture

Asbestattest verplicht bij verkoop vanaf 23 november 2022

Ga jij je woning verkopen? Vergeet dan zeker je asbestattest niet. Vanaf 23 november 2022 is het immers verplicht de nieuwe eigenaars te informeren over de aanwezigheid van asbest. Lees snel verder en ontdek alles wat je moet weten over het nieuwe asbestattest.

Lees meer

blogPicture

Hoe breng je correct een bod uit op een woning?

Je hebt eindelijk het huis van je dromen gevonden en bent van plan om een bod te doen. Maar hoe pak je dat concreet aan? Want je wil die woning natuurlijk niet meer mislopen. In dit artikel ontdek je alle tips en tricks om je bod correct uit te brengen.

Lees meer

blogPicture

Opbrengsteigendom verkopen

Ben jij het verhuren beu? Heb je geen zin meer in de administratieve rompslomp? Of heb je een nieuwe investering op het oog? Dan is het tijd om je opbrengsteigendom te verkopen. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten om je pand op het juiste moment en op de juiste manier te verkopen.

Lees meer

blogPicture

Beperking huurindexatie energieverslindende woningen

Beperking huurindexatie energieverslindende woningen Sinds 1 oktober 2022 is de huurindexatie van huurwoningen die onvoldoende energiezuinig zijn, voor één jaar bevroren. De overheid wil met die maatregel de betaalbaarheid van wonen blijven garanderen en eigenaars aanmoedigen om hun eigendom energiezuiniger te maken. Benieuwd wat deze regel voor jou betekent? Lees dan snel verder.

Lees meer

blogPicture

Investeren in vastgoed: hoe pak je dat slim aan?

Vastgoed kopen om te verhuren is een van de beste manieren om je spaargeld te laten renderen. Maar dat rendement komt natuurlijk niet vanzelf. Je moet goed nadenken over de aankoop en vervolgens ook een efficiënt doordacht beheer hanteren. Ben jij op zoek naar je eerste opbrengsteigendom? Lees dan snel dit artikel en ontdek hoe je investeren in vastgoed het slimst aanpakt.

Lees meer

blogPicture

Verhuren zonder stress

Een huis of appartement verhuren levert je een mooi extra inkomen op. Maar waar velen niet altijd bij stil staan, is dat die opbrengsten niet van zelf komen. Er kruipt immers heel wat tijd en energie in een succesvol opbrengsteigendom. Een goede voorbereiding én opvolging is key. Heb jij geen idee waar te beginnen? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij verhuurt zonder stress.

Lees meer

blogPicture

Vernieuwde registratierechten vanaf 2022

De hoge woningprijzen maken het voor veel mensen moeilijk om een eerste huis of appartement te kopen. Door de registratiebelasting op een enige en eigen woning te verlagen van 6% naar 3% wil de Vlaamse overheid daar nu verandering in brengen.

Lees meer

blogPicture

Nieuwe renovatieverplichtingen in Vlaanderen

De Vlaamse overheid heeft enkele nieuwe renovatieverplichtingen opgelegd voor niet-residentiële gebouwen én particuliere woningen. Maar hoe zit de vork juist in de steel? Met dit artikel ben je weer helemaal mee met de renovatiewetgeving.

Lees meer

blogPicture

Enkel vernieuwde EPC’s nog geldig bij verkoop vanaf 2022

Ben jij van plan om binnenkort je woning te verkopen? Let dan goed op, want vanaf 1 januari 2022 is dat enkel mogelijk met een EPC dat is opgemaakt vanaf 1 januari 2019. Als je dus nog over een oude versie van het EPC beschikt, zal je voor de verkoop van je huis of appartement een nieuw moeten laten opmaken

Lees meer

blogPicture

Hoe maak je je woning energiezuiniger?

Om de hoge energiekosten de baas te kunnen, is investeren in energiebesparende maatregelen voor je woning een uitstekend idee. Je energiefactuur ligt aan het einde van de maand heel wat lager, waardoor je de renovatiekosten snel terugverdient. In dit artikel ontdek je de beste manieren om de energiekosten te drukken en geven we je enkele tips om je woning efficiënt energiezuiniger te maken.

Lees meer

blogPicture

5 tips om de waarde van je woning te verhogen

Door de hoge vastgoedprijzen gaan heel wat kopers eerst op zoek naar een starterswoning. Die willen ze dan later aan een meerwaarde verkopen, zodat ze extra budget hebben om hun droomwoning te kopen. Maar hoe doe je dat, de waarde van je woning verhogen? In dit artikel geven we je vijf handige tips, lees dus snel verder.

Lees meer

blogPicture

Hoe zit de huurindexering precies in elkaar?

Het leven wordt alsmaar duurder en dat merken we bijvoorbeeld aan de alsmaar stijgende gezondheidsindex. Het is dan ook alleen maar logisch dat de huurprijzen ook omhoog gaan. Maar hoe en wanneer indexeer je als verhuurder de huur? Je ontdekt het in dit blogartikel.

Lees meer

blogPicture

Alles wat je moet weten over een overbruggingskrediet

Je hebt je droomwoning gevonden, maar je huidige woning is nog niet verkocht. Je wil die woning natuurlijk niet mislopen, omdat je moet wachten op het geld van de verkoop. Hoe kan je de periode tussen de verkoop en aankoop financieel overbruggen? Een overbruggingskrediet helpt je uit de nood.

Lees meer

blogPicture

Woning verhuren? Vraag een conformiteitsattest aan!

Als jij binnenkort je woning gaat verhuren, is het belangrijk dat die volledig in orde is en voldoet aan bepaalde wettelijke kwaliteitsnormen. Laat een woningcontroleur van de gemeente of van Wonen-Vlaanderen langskomen voor een conformiteitsonderzoek. Aan de hand van een technisch verslag wordt daarbij gekeken of jouw woning geschikt is voor verhuur en al dan niet een conformiteitsattest krijgt. In sommige gemeentes is zo’n attest verplicht. Maar zelfs al wil je een pand verhuren in een andere gemeente, dan nog kan het interessant zijn …

Lees meer

blogPicture

Maak je woning klaar voor een bezichtiging

Staat je woning te koop? Dan rest je enkel nog een geschikte koper vinden. Om ervoor te zorgen dat de eerste indruk van potentiële kopers tijdens de bezichtiging meteen goed zit, zijn er enkele aandachtspunten. Waar je juist op moet letten, lees je in dit artikel. Zo loopt de bezichtiging van je woning gegarandeerd van een leien dakje.

Lees meer

blogPicture

Handige checklist bij de bezichtiging van een woning

Ben jij op huizenjacht? Dan heb je vast al enkele bezichtigingen achter de rug of op de planning staan. Maar heb je wel de juiste vragen gesteld en op de juiste dingen gelet? Dankzij deze checklist koop je geen kat in een zak en heb je gegarandeerd jaren en jaren plezier van je nieuwe woning.

Lees meer

blogPicture

Zes vernieuwde regels omtrent vruchtgebruik en naakte eigendom

Sinds 1 september 2021 gelden er nieuwe regels voor vruchtgebruikers en naakte eigenaars. De eigendomsopdeling zorgde in het verleden vaak voor juridische conflicten, bijvoorbeeld over de vraag wie bepaalde kosten moet dragen. De nieuwe regelgeving moet hierin verandering brengen. In dit artikel lees je er alles over.

Lees meer

blogPicture

Welke kosten aan de huurwoning zijn voor de huurder en welke voor de verhuurder?

Het is een eeuwige discussie tussen huurders en verhuurders: wie betaalt welke schade en wie onderhoudt wat? Toch is het eigenlijk best simpel. Lees snel verder en kom te weten welke kosten jij als huurder of verhuurder moet dragen.

Lees meer

blogPicture

Snel en simpel extra opbergruimte in huis creëren

Met kinderen in huis slingert er altijd wel speelgoed en rommel rond. Als jij toch meer voorstander bent van een netjes opgeruimd huis, is wat extra opbergruimte altijd welkom. Zo heeft alles zijn eigen vaste plek. Met onze tips creëer je extra opbergruimte, benut je alle verloren ruimtes in huis en ruim je gemakkelijker dan ooit op.

Lees meer

blogPicture

Kleur in je huis!

Kleur bepaalt de sfeer in huis. Denk dus goed na over je kleurgebruik tijdens de inrichting van je nieuwe woning, want je wilt dat het totaalplaatje klopt.

Lees meer

blogPicture

De beste tips om je woning snel en eenvoudig op te frissen

We vertellen je hoe je snel, simpel én goedkoop je woning kan opfrissen. Met enkele kleine ingrepen creëer je al een hele nieuwe look in huis.

Lees meer

blogPicture

Tover je woning eenvoudig om in een smarthome

Ben jij verzot op de nieuwste technische snufjes? Dan zijn onderstaande slimme apparatuur een must in jouw nieuwe woning. Met een slimme en eenvoudige upgrade van je woonst heb jij vanop je smartphone controle over je woonst. Comfortabel, veilig en aangenaam wonen gegarandeerd. Klinkt goed, niet?

Lees meer

blogPicture

Efficiënt op huizenjacht

Je hebt plannen om een huis of appartement te kopen. Tijd om aan de huizenjacht te beginnen! Immosites afstruinen, bezichtigingen plannen, een bod doen… Er komt heel wat bij kijken. Wij geven je alvast enkele tips om efficiënt aan te slag te gaan, zowel tijdens de voorbereiding als de bezichtiging.

Lees meer

blogPicture

Verlaging btw afbraak en heropbouw woningen

Vanaf 1 januari 2021 wordt de btw op afbraak en heropbouw van woningen van 21 naar 6 procent verlaagd!

Lees meer

blogPicture

5 redenen waarom je best je woning verkoopt via een vastgoedmakelaar

Je wil je huis of appartement verkopen. Je kan dat zelf doen, want zo spaar je het commissieloon voor een vastgoedmakelaar uit. Toch doe je er goed aan om voor de verkoop van je pand een vastgoedmakelaar onder de arm te nemen. Waarom? Wij geven je 5 belangrijke redenen.

Lees meer

blogPicture

Een huis kopen in enkele dagen tijd

Door attesten en gegevens te digitaliseren en te centraliseren, wil de overheid de verkoop van huizen in de toekomst in enkele dagen tijd afronden.

Lees meer

blogPicture

Waarom is een correcte schatting van je woning zo belangrijk?

Verkoop jij binnenkort je woning? Weet je al hoeveel die waard is? Wij leggen hieronder uit waarom het zo belangrijk is om de juiste prijs van je woning te kennen.

Lees meer

blogPicture

Corona update

Je kan opnieuw een afspraak maken om je favoriet huis of appartement te bezichtigen volgens de wettelijke richtlijnen.

Lees meer

blogPicture

Zo maak je je woning kidsproof

Je huis leuk inrichten en er tegelijk kleine kinderen in laten rondlopen, is vaak geen ideale combinatie. Om ongevallen te voorkomen en je mooiste en duurste spullen voor je kleine, lieve monsters te beschermen, maak je jouw huis best kidsproof te maken. Maar hoe doe je dat, een huis kindvriendelijk maken?

Lees meer

blogPicture

Vastgoed schenken: het nieuwe erven?

Waarom zou je nog langer vele euro’s aan successierechten betalen als het ook anders kan? In plaats van vastgoed via een erfenis na te laten aan je partner, kinderen of kleinkinderen, kan je hen onroerend goed schenken wanneer je nog in de fleur van je leven bent. Hoe dat juist in zijn werk gaat, lees je hieronder.

Lees meer

blogPicture

Waarop moet je zeker letten als je wilt investeren in een opbrengsteigendom?

Vastgoed kopen en vervolgens verhuren kan een zeer interessante investering zijn. Maar waar moet je op letten als je een keuze maakt?

Lees meer

blogPicture

Hoeveel kan je lenen voor je woning?

Banken vragen steeds een eigen inbreng. Hoeveel bedraagt die en zijn er uitzonderingen mogelijk?

Lees meer

blogPicture

Is investeren in vastgoed in corona-tijden een goed idee?

Gaan de vastgoedprijzen dalen door Covid-19 of niet? De kans is klein, als je het ons vraagt.

Lees meer

blogPicture

Geen corona-belastinguitstel meer als je erft of vastgoed koopt

Het uitstel om de erf- en registratiebelasting te betalen, is sinds 1 oktober 2020 verleden tijd.

Lees meer

blogPicture

Levert je schuldsaldoverzekering je nog een belastingvoordeel op?

Dat is mogelijk, maar veel staat of valt met het moment waarop je jouw lening afgesloten hebt. We geven je hier alle details.

Lees meer

blogPicture

Hoe word je als verhuurder belast?

Hoe je als verhuurder van vastgoed belast wordt, hangt af van de vraag of je verhuurt voor privégebruik of voor beroepsdoeleinden. Je leest er hier alles over.

Lees meer

blogPicture

De ultieme verhuis-checklist

Waaraan moet je allemaal denken als je gaat verhuizen? Krijg je kopzorgen? Niet nodig! Raadpleeg onze verhuis-checklist!

Lees meer

blogPicture

Huurkoop: wat zijn de pro’s en contra’s?

Een huis of appartement kopen vergt soms een stevige investering. Voor jonge gezinnen is het niet altijd mogelijk om dit bedrag neer te tellen. Een huurkoopconstructie kan soms een oplossing bieden.

Lees meer

blogPicture

Wat is een gesplitste aankoop?

Een gesplitste aankoop van vastgoed kan erg interessant zijn voor zelfstandigen met een vennootschap, maar ook voor ouders en kinderen met het oog op een fiscaalvriendelijke overdracht van het vermogen. Een woordje uitleg …

Lees meer

blogPicture

Wat is de Mobiscore?

Wat houdt de Mobiscore van je woning in en waar kan je deze berekenen?

Lees meer

blogPicture

Nieuwe regels voor rookmelders sinds 1 januari 2020

Sinds 1 januari 2020 dienen alle woningen in Vlaanderen te beschikken over rookmelders of een branddetectiesysteem. Dit geldt niet alleen voor huurwoningen, maar ook als de eigenaar zelf het pand bewoont.

Lees meer

blogPicture

Levert een tweede verblijf je nog een belastingvoordeel op?

Ja, dat is mogelijk. Na de afschaffing van de Vlaamse woonbonus voor de enige en eigen woning kan je nog steeds fiscaal voordeel genieten voor de aankoop van een tweede woning.

Lees meer

blogPicture

EPC-attest voor niet-residentiële panden en gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen

Sinds 1 januari 2020 is een EnergiePrestatieCertificaat (EPC) verplicht bij de verkoop of verhuur van kleine, niet-residentiële gebouwen. Vanaf 2022 is een EPC ook nodig voor de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen.

Lees meer

blogPicture

Hoeveel bedragen de registratierechten bij de aankoop van een woning?

Hoeveel registratierechten moet je betalen als je een huis koopt? Bestaat het groot en klein beschrijf nog?

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.