Recensies

Vriendelijke mensen met kennis van zaken en een goede begeleiding voor de verkoop van ons huis.

- Kristl C.

16/03/2023

Al jarenlang een goede samenwerking voor de verhuur. Een goede, open en eerlijke communicatie!

- Wiske DH

18/02/2023

"Professioneel, een uitzondering in de vastgoedsector, zakelijk maar toch persoonlijk."

- Myriam S.

13/12/2022

Alles prima verlopen, ik raad Immo Selekt aan iedereen aan!

- Nicole V.

08/10/2022

"Super gedreven professioneel met een doorgedreven kennis. Eerlijke superservice waarbij geen enkele vraag teveel beantwoord op een vriendelijke, warme hartelijke wijze. Ik ben blij dat ik met jullie mijn droom heb kunnen waarmaken voor de aankoop van mijn eerste eigen appartement. Saskia, je bent een topper!"

- Wendy D.C.

03/09/2022

"Beste in hun vak! Kennis is de TOP! 
Ze zijn zeer vriendelijk en niks geforceerd.
Je kan ze alles vragen. Grote dank aan Matthijs en Saskia om ons huis zo vlot te verkopen!
BEDANKT!"

- KIM V.E

18/07/2022

"Wij zijn super tevreden van Immo Selekt! Perfecte begeleiding, super toffe mensen met een hart voor hun werk! Woning kopen, verkopen of huren? The place to be!"

- Stefan & Isabelle

14/05/2022

"Immo Selekt is een echt een aanrader! Vriendelijke mensen en top service. Beste immokantoor in het Waasland en omstreken!"

- Garik N.

"Ik wil Saskia en Matthijs van harte bedanken! Zij hebben steeds alles op alles gezet om de verkoop goed te laten verlopen. Zoveel inspanning dat ze geleverd hebben, want ja er was heel veel interesse in het pand. Thanks!

Dankzij jullie is 2021 voor mij geweldig gestart!"

- Vienna G.

"Heel goede samenwerking met de verkoop van ons huis, wij ondervonden hun jaren lange ervaring.
Superteam!"

- Ingrid D.M.

"Net weer een zeer aangename en succesvolle samenwerking met Dhana afgerond, met een vlotte verhuur in een recordtijd. Dankuwel voor de goeie zorgen!!!"

- Els H.

"Bedankt voor het vinden van de ideale huurder, ik ben heel tevreden over de opvolging en afhandeling van mijn dossier."

- Dominique D.G.

"Immo selekt is echt top !
vriendelijke mensen
Top service
De beste van de streek
Super tevreden niks op aan te merken zeker een aanrader!"

- Jessie S.

"De kennis en kunde van Guy heeft mij jaren geleden overtuigd. Hij geeft volledig vertrouwen en zijn medewerkers zijn van hetzelfde kaliber, op de hoogte, kennis van zaken en overtuigend."

- Jean M.

"Beste mensen, even iets positiefs in deze groep gooien...we zijn al bijna een jaar naar een nieuw appartement aan het zoeken dat volledig bij ons past.
Daarvoor hebben we immo selekt ingeschakeld en bij naam Dhana Ruelens.
Deze heeft voor ons hemel en aarde bewogen om nu tot een fantastisch resultaat te komen....een woonst van onze dromen !!!
Dus als jullie op zoek gaan naar een nieuwe woonst....u weet waar te zijn.
Nogmaals dank aan Dhana en het hele immo selekt team... "

- Cat B.

"Dankzij de professionele inzet van Saskia en het team hebben wij ons droomhuis gekocht. Waarvoor eeuwige dank. Alles werd in de puntjes geregeld, vlotte en eerlijke communicatie. Staaltje topwerk!"

- Shari K.

"Fantastische service bij immo Selekt! De verhuur van het appartement van mijn ouders is perfect verlopen. Wij zijn zeer tevreden van de vlotte en professionele samenwerking met Dhana."

- Pierre E.

"Dankzij Saskia en haar collega's is de verkoop van mijn huis in volle corona-crisis tot een goed einde gebracht. Mede door hun niet aflatende inzet, vlotte communicatie, professionele aanpak en net dat tikkeltje meer, kan ik niet anders dan hen voor de volle 100% aan iedereen aanbevelen."

- Marijke R.

"Dankjewel aan de dames van Immo Selekt voor de inzet en het engagement bij de verkoop van mijn huisje. Ik beveel het iedereen die een huis wil verkopen aan om in zee te gaan met Immo Selekt. De medewerkers hebben ruim voldoende kennis van zaken en zijn altijd vriendelijk en correct."

- Eveline S.

"De vriendelijkheid de vlotte omgang en heel veel uitleg".

- Marijke V.B.

" Perfect team. Zeer goede communicatie en aanpak van ons dossier. Wij zijn zeer tevreden over jullie werking."

- Ellen V.D.

"Snelle reactie op onze berichten. Correcte opvolging van ons dossier. Persoonlijke aanpak. Merci voor de goede en professionele service!"

- Joke H.

"Bedankt Immo Selekt voor de vlotte, duidelijke en directe tussenkomst bij de aankoop van onze nieuwe woning!

Wij zijn zeer tevreden over jullie service!"

- Shana C.

"Het team van immo select dat zijn top mensen. Zeker Saskia dat is een pit bull als het op verkopen aankomt. De mensen van Immo Selekt verrichten werk met veel kennis van zaken, ze zijn super vriendelijk en bereidwillig een oplossing te vinden voor elke vraag die de verkoper of koper stelt. Dus is Immo Selekt een echte aanrader"

- Jenny M.

"Immo Selekt is het Immo kantoor dat ik aan iedereen aanraad! Dankzij de professionele hulp van Saskia en Matthijs is mijn huis verkocht geraakt! Super communicatie! Super vriendelijk en steeds correct gehandeld!! Ik ben jullie eeuwig dankbaar! 

Een hele dikke merci van een zeer tevreden klant!"

- Evelien G.

"Wij hebben net een woning gekocht via Immo selekt! Alles ging super vlot! Goede communicatie, de huisbezoeken verliepen heel persoonlijk en we kregen alle ruimte. Saskia was steeds bereikbaar, zelfs buiten de werkuren! Waarvoor enorme dank aan Saskia!"

- Kim V.D.V.

"Wil je je huis verkopen, doe het dan met Immoselekt !! Dit immokantoor zorgt voor een eerlijke, vlotte verkoop van uw woning. Daarom wil ik langs deze weg medewerkers van Immoselekt, Mathijs en Saskia, en in het bijzonder Evy D'Eer en Conny De Gendt, bedanken voor de zeer professionele begeleiding bij de verkoop van het huis van mijn buurvrouw Liliane. Binnen de maand was het pand verkocht. De gemaakte afspraken werden steeds stipt nagekomen. Er werd ons steeds goed geholpen bij alle vragen die we hadden."

- Anja S.

"Immo Selekt werkt met voldoende vertrouwen, geeft toch een gevoel van mee- beslissen en onderhandelen aan de verkoper, getuigt van doorzettingsvermogen in z’n aanpak, blijft eerlijk en respectvol zowel naar koper als verkoper, stelt genoeg gerust bij een ingewikkeld dossier... Kort gezegd: ‘Immo Selekt zorgt voor een aangename tijd ook al verkoop je een huis met een verhaal’."

- Rita N.

"Topimmo!
Doen veel moeite!
Zeer vriendelijke mensen. 
Dikke merci aan Dhana."

- Vicky B.

"Toffe makelaar, altijd even vriendelijk en topservice bij mijn aankoop! Bedankt!"

- Ellen V.D.B

"Ze doen hard hun best om elke klant zo goed mogelijk te helpen en zijn enorm vriendelijk!"

- Thibo B.

"Ouderlijk huis na een paar weken verkocht dankzij de doorzetting van Saskia. Merci Guy en Saskia en alle medewerkers van Immo Selekt. Top Team"

- Ilse D'H.

"Super, snelle en correcte informatie."

- Dante M.

"Heel tevreden over de service".

- Daisy R.

"Zeer tevreden juiste schatting en goede opvolging."

- Hilaire V.P

"Professioneel maar toch vriendschappelijk."

- Dirk

"Professioneel, behulpzaam en fair."

- Leen L.

"Vlot en professioneel verloop van de verkoop."

- Hilde V.

"Ik had er een gerust gevoel bij, het was een aangename samenwerking."

- Kris H.

"Een goede en eerlijke uitleg gekregen vanaf het begin tot einde."

- Harry R.

"Saskia en collega's een aanrader als je huis wil kopen of verkopen !!"

- Wim C.

"Zeer vriendelijk personeel, goede opvolging van de klanten en vlotte communicatie!"

- Jordy S.

"Good gesture, clientism, and people relations skills. Thank you Dhana"

- Andrew K.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.