Verhuren?

Je huis of appartement verhuren is de dag van vandaag niet meer zo vanzelfsprekend. Hoeveel bedraagt de huidige huurprijs? Wie wordt de nieuwe huurder? Hoe kan ik alles vlot laten verlopen? Het zijn een aantal bekommernissen die een verhuring met zich kunnen meebrengen. En Immo Selekt is er om je te helpen bij deze grote stap. En daarin gaan we heel ver.

Om te beginnen bieden we je een gratis waardebepaling van de huurprijs. Indien nodig, zorgen we voor een homestyling om je huis extra verhuurbaar te maken. We informeren je grondig over de verschillende aspecten van een verhuur. Zo regelen we gratis de verplichte registratie van het huurcontract voor je en bieden we je een waterdichte huurovereenkomst aan. Ook voor de plaatsbeschrijving, verzekering rechtsbijstand, brandverzekering en EPC kan je bij ons terecht. Je merkt het: we gidsen je door alle administratieve, financiƫle en juridische stappen. Met andere woorden: we schrijven samen het verhaal van je huis, tot en met de happy end!

Neem meteen contact met ons op

*verplicht in te vullen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.