Verhuren?

Uw huis of appartement verhuren is de dag van vandaag niet meer zo vanzelfsprekend. Hoeveel bedraagt de huidige huurprijs ? Wie wordt de nieuwe huurder ? Hoe kan ik alles vlot laten verlopen ? Het zijn een aantal bekommernissen die een verhuring met zich kunnen meebrengen. En Immo Selekt is er om u te helpen bij deze grote stap. En daarin gaan we heel ver.

Om te beginnen bieden we u een gratis waardebepaling van de huurprijs. Indien nodig, zorgen we voor een homestyling om uw huis extra verhuurbaar te maken. We informeren u grondig over de verschillende aspecten van een verhuur. Zo regelen we voor u gratis de verplichte registratie van het huurcontract en bieden we u een waterdichte huurovereenkomst aan. Ook voor de plaatsbeschrijving, verzekering rechtsbijstand, brandverzekering en EPC kan u bij ons terecht. U merkt het : we gidsen u door alle administratieve, financiƫle en juridische stappen. Met andere woorden: we schrijven samen het verhaal van uw huis, tot en met de happy end !

Neem meteen contact met ons op

*verplicht in te vullen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.