Homestyling

Maak JE huis verkoopklaar!

Heb je besloten om je huis te verkopen? Proficiat, daarmee is de eerste stap gezet!

En nu begint het echte werk. Want hoe dol je ook bent op uw huis, het is nu kwestie van het verkoopbaar te maken. Door enkele kleine ingrepen verhoog je immers de kans dat kopers voor je woning ‘vallen’. En dan verloopt de verkoop en het hele verkoopproces heel wat sneller en eenvoudiger. Meer nog: vaak kan je je huis hierdoor aan een hogere prijs verkopen.

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je woning piekfijn in orde is. Een afbladderend behang of een scheve vloer zijn misschien niet zo erg, maar geven wel een onaangename indruk. Voorts moet de woning ook ‘geneutraliseerd’ worden, zodat het een plek wordt die door veel potentiële kopers als een mogelijke ‘thuis’ wordt ervaren. Je vindt je persoonlijke spulletjes vast geweldig, maar voor een verkoop worden die best aan de kant gezet.

Daarom nodigen we je uit om een beroep te doen op specialisten: zij maken je huis presentabel en garanderen een snelle verkoop. Zij komen bij jou ter plaatse kijken en gaan op zoek naar mogelijke pijnpunten: onderhoud, onafgewerkte klussen, rommel,vuil, geurtjes, …

  1. Verkoopanalyse: je krijgt mondeling en schriftelijk advies, hoe je het pand het best kan presenteren en hoe je met minimale inspanning het interieur beter tot zijn recht kan laten komen.
  2. Mini makeover: de punten die in de verkoopanalyse werden beschreven, kan de homestyling specialist je uit handen nemen. Hij of zij zorgt voor de ‘neutralisatie’ van je woning en kan bijvoorbeeld ook professionals inhuren, een klusjesman sturen voor de laatste kleinigheden, de juiste verf gaan zoeken, …
  3. Shopping & sourcing: de homestyling professionals gaan in je plaats op zoek naar de juiste accessoires: tafelkleedjes, kaarsen, kussentjes… Zij kennen de juiste adressen en weten precies wat er nodig is. Zo bespaar je tijd en geld!

Wat denk je ervan? Wil je enkele kleine kunstgrepen toepassen om je huis beter verkoopbaar te maken? Vraag onze homestyling-professionals om vrijblijvend advies en een offerte. Zij helpen je graag verder!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.