Woning verkopen Temse

Je woning in Temse verkopen binnen een redelijke termijn en tegen de juiste prijs? Hoe pak je dat aan? Door je te laten begeleiden door Immo Selekt. Wij kennen de vastgoedmarkt in Temse door en door en zijn dan ook de ideale partner om jouw huis of appartement in Temse te verkopen. Wat mag je van ons verwachten? Je leest het hier.

Woning verkopen in Temse: vastgoedmakelaar

Je overweegt om je woning in Temse te verkopen. Maar hoe begin je hieraan? Met welke elementen moet je allemaal rekening houden? Hoe zorg je ervoor dat je tegen de juiste prijs verkoopt? Hoeveel bedraagt die juiste prijs? Met de natte vinger een vraagprijs bepalen is geen goed idee: ofwel vraag je te weinig, en dan doe je jezelf tekort. Ofwel vraag je veel teveel en kan je na een tijdje niet anders dan de vraagprijs te laten zakken … Dus beter meteen een correcte prijs op je woning plakken. Immo Selekt is een ervaren immokantoor en kent de referentieprijzen in Temse. We bieden je woning tegen de juiste prijs aan.

Een ander issue is de administratie omtrent de verkoop van je woning.

 • Welke documenten heb je allemaal nodig?
 • Waar kan je die opvragen?
 • Wat moet je met die documenten precies doen?
 • Ben je niks vergeten?

Wij helpen je tijdens alle fasen van het verkoopsproces, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

 

Woning verkopen in Temse: welke service mag je verwachten?

We doen er bij Immo Selekt alles aan om je maximaal bij te staan als je een woning wil verkopen in Temse. Op welke service mag je rekenen?

 • We staan voor een jarenlange ervaring, vakkennis en stiptheid: een woord is een woord, een afspraak een afspraak!
 • Je mag bij ons rekenen op een correcte waardebepaling van je woning. We bieden je zelfs een gratis schatting of waardebepaling aan! Het is niet onze bedoeling om je een onrealistisch hoge verkoopprijs voor te schotelen opdat je voor ons zou kiezen.
 • Vanzelfsprekend doen we er alles aan om je woning te promoten en onder de aandacht van potentiële kopers te brengen.
 • Immo Selekt is een toonaangevende en ervaren vastgoedkantoor in het Waasland. We hebben vier kantoren (Sint-Niklaas, Bazel, Zwijndrecht en Melsele), waardoor heel wat potentiële kopers ons kennen en ons aanbod erg vaak bekijken.
 • Wij zorgen voor alle administratie.
 • We houden je doorheen het verkoopproces op de hoogte van elke nieuwe stap. De huisbezoeken bespreken we vooraf met jou.
 • Optioneel kunnen we een homestyling voorzien om je huis makkelijker verkoopbaar te maken, is een extra optie.
 • We begeleiden je van A tot Z: van het kennismakingsgesprek tot en met het verlijden van de akte op kantoor bij de notaris.

 

Woning verkopen in Temse: vragen

Wil je weten hoe wij de verkoop van jouw huis in Temse aanpakken? Maak dan zeker een afspraak met onze specialisten.

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.