Woning verkopen Sint-Niklaas

Je woning in Sint-Niklaas verkopen tegen de juiste prijs? Niet eenvoudig. Immo Selekt kent de vastgoedmarkt in Sint-Niklaas door en door en is dan ook perfect geplaatst om jouw huis of appartement in Sint-Niklaas te verkopen. Wat mag je van ons verwachten? Je leest het hier.

Woning verkopen in Sint-Niklaas: vastgoedmakelaar

Je denkt eraan om je woning in Sint-Niklaas te verkopen. Maar hoe pak je dat aan? Met welke elementen moet je allemaal rekening houden? Hoe zorg je ervoor dat je tegen de juiste prijs verkoopt? Hoe ken je trouwens die juiste prijs? Met de natte vinger een vraagprijs bepalen kan je zuur opbreken: want ofwel vraag je te weinig, en dan doe je jezelf tekort. Ofwel vraag je veel teveel en kan je na een tijdje niet anders dan de vraagprijs te laten zakken … Dus beter meteen een correcte prijs vragen … Immo Selekt is een ervaren immokantoor en kent de lokale referentieprijzen. We bieden je woning tegen de juiste prijs aan, zodat zowel de koper als jij een goed gevoel overhoudt aan de deal.

Een ander aandachtspunt is de administratie die bij de verkoop van je woning hoort. Welke documenten heb je allemaal nodig? Waar kan je die opvragen? Wij helpen je tijdens alle fasen van het verkoopproces, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

 

Woning verkopen in Sint-Niklaas: welke service mag je verwachten?

We doen er bij Immo Selekt alles aan om je optimaal bij te staan als je een woning wil verkopen in Sint-Niklaas. Wat houdt onze service bijvoorbeeld allemaal in?

  • We staan voor een jarenlange ervaring, vakkennis en stiptheid: een woord is een woord, een afspraak een afspraak!
  • Je mag bij ons rekenen op een correcte waardebepaling van je woning. We bieden je zelfs een gratis schatting of waardebepaling aan! Het is niet onze bedoeling om je een onrealistisch hoge verkoopprijs voor te schotelen opdat je voor ons zou kiezen. Eerlijk duurt immers het langst.
  • Uiteraard doen we er alles aan om je woning te promoten en onder de aandacht van potentiële kopers te brengen.
  • Immo Selekt is een gevestigde waarde in vastgoed in het Waasland. We hebben vier kantoren (Sint-Niklaas, Bazel, Zwijndrecht en Melsele), waardoor heel wat potentiële kopers ons kennen en ons aanbod regelmatig bekijken.
  • Wij regelen alle administratie.
  • We houden je doorheen het verkoopproces op de hoogte van elke nieuwe stap. De huisbezoeken bespreken we vooraf met jou.
  • Een homestyling om je huis makkelijker verkoopbaar te maken, is een extra optie.
  • We begeleiden je van A tot Z: van het kennismakingsgesprek tot en met het verlijden van de akte bij de notaris.

Woning verkopen in Sint-Niklaas: vragen

Wil je weten hoe wij de verkoop van jouw huis in Sint-Niklaas in goede banen leiden? Maak dan zeker een afspraak met onze specialisten.

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.