Woning verkopen Beveren

Je woning in Beveren verkopen tegen de juiste prijs? Niet evident. Immo Selekt kent de vastgoedmarkt in Beveren door en door en is dan ook perfect geplaatst om jouw huis of appartement in Beveren te verkopen. Op welke service mag je rekenen?

Woning verkopen in Beveren: vastgoedmakelaar

Je denkt eraan om je woning in Beveren te verkopen. Maar hoe begin je daaraan? Waarmee moet je allemaal rekening houden? Hoe verkoop je tegen de juiste prijs? Hoe ken je trouwens die juiste prijs? In het wilde weg een vraagprijs bepalen kan je zuur opbreken: ofwel vraag je te weinig, en dan doe je jezelf tekort. Ofwel vraag je veel teveel en kan je na een tijdje niet anders dan de vraagprijs te laten dalen … Dus beter meteen een correcte prijs vragen … Immo Selekt is een ervaren vastgoedmakelaar en kent de referentieprijzen in en rond Beveren. We bieden je woning tegen de juiste prijs aan, zodat zowel de koper als jij een goed gevoel overhoudt aan de deal.

Een ander aandachtspunt is de complexe administratie die bij de verkoop van je woning hoort. Welke documenten heb je nodig? Waar kan je die opvragen? Wat moet je precies doen? Wij helpen je tijdens alle fasen van het verkoopproces.

 

Woning verkopen in Beveren: welke service mag je verwachten?

We doen er bij Immo Selekt alles aan om je optimaal te begeleiden als je een woning wil verkopen in Beveren. Wat houdt onze service onder andere in?

  • Immo Selekt is een gevestigde waarde in vastgoed in het Waasland. We hebben vier kantoren (Sint-Niklaas, Bazel, Zwijndrecht en Melsele), waardoor heel wat potentiële kopers ons kennen en ons aanbod regelmatig bekijken.
  • Je krijgt een correcte waardebepaling van je woning. We bieden je zelfs een gratis schatting of waardebepaling aan!
  • Uiteraard doen we er alles aan om je woning voldoende te promoten en onder de aandacht van potentiële kopers te brengen.
  • We staan garant voor een jarenlange ervaring, vakkennis en stiptheid: een woord is een woord, een afspraak een afspraak!
  • Wij regelen alle administratie.
  • We houden je doorheen het verkoopproces continu op de hoogte van elke nieuwe stap. De huisbezoeken praten we vooraf met jou door.
  • Een homestyling om je huis beter verkoopbaar te maken, is een extra mogelijkheid.
  • We begeleiden je van A tot Z: van het kennismakingsgesprek tot en met het verlijden van de akte op het notariskantoor.

 

Woning verkopen in Beveren: vragen

Wil je weten hoe wij de verkoop van jouw huis in Beveren tot een goed einde brengen? Maak dan zeker een afspraak met onze specialisten.

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.