Vastgoedmakelaar Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar of immomakelaar in Zwijndrecht? Wil je kopen, huren, verkopen of verhuren? Neem dan zeker contact op met Immo Selekt. We tellen vier vestigingen in het Waasland: Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel. Je vindt bij ons een uitgebreid netwerk aan potentiële kopers en verkopers en een sterke service!

Al jaren is Immo Selekt een belangrijke vastgoedmakelaar in het Waasland. Met onze vier vestigingen zijn we dan ook sterk lokaal verankerd en vind je bij ons een ruim aanbod als je

Maar ook als je wil verkopen in Zwijndrecht of verhuren in Zwijndrecht ben je bij ons aan het juiste adres.

We kennen de vastgoedmarkt in Zwijndrecht dan ook door en door en kunnen je helpen met advies op maat. Als koper en als verkoper. Kies je voor ons, dan zullen wij je persoonlijk bijstaan gedurende het volledige aan- of verkoopproces.

Vastgoedmakelaar in Zwijndrecht: Immo Selekt is een specialist

Je kan uiteraard zelf ook de aan- of verkoop van je woning regelen. Toch biedt een ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar je zeker een meerwaarde. Wat houdt die dan precies in?

  • Wij zorgen ervoor dat je tegen de juiste prijs koopt of verkoopt. Een foute inschatting, als je zelf de aan- of verkoop regelt, kan je enkele tienduizenden euro’s kosten.
  • We helpen je met de integrale papierwinkel die bij een aankoop, verkoop, huur of verhuur hoort. Jijzelf hoeft je nergens zorgen over te maken. De compromis, het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... wij brengen dit alles voor jou in orde.
  • We beschikken over een breed netwerk aan mogelijke kopers en verkopers. Die brengen we graag samen.
  • Onze medewerkers kennen de lokale markt. Dankzij hun ervaring krijg je advies op maat. Bovendien zijn ze intensief opgeleid en volgen ze continu bijscholingen.

 Vastgoedmakelaar Zwijndrecht: maak een afspraak

Wil je weten welke meerwaarde een vastgoedmakelaar zoals Immo Selekt voor jou te bieden heeft? Maak meteen een afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.