Vastgoedmakelaar Sint-Niklaas

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas? Wil je kopen, huren, verkopen of verhuren? Neem dan zeker contact op met Immo Selekt. We hebben vier vestigingen in het Waasland: Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel. Je vindt bij ons een ruim netwerk aan potentiële kopers en verkopers en een sterke service!

Al jaren is Immo Selekt een belangrijke vastgoedmakelaar in het Waasland. Met onze vier vestigingen zijn we dan ook sterk lokaal verankerd en vind je bij ons een ruim aanbod als je

Maar ook als je wil verkopen in Sint-Niklaas of verhuren in Sint-Niklaas kan je bij ons terecht.

We kennen de vastgoedmarkt in Sint-Niklaas dan ook als onze broekzak en kunnen je helpen met concrete tips en adviezen op maat. Als koper en als verkoper. Ga je met ons in zee, dan mag je erop rekenen dat wij je persoonlijk bijstaan gedurende het volledige aan- of verkoopsproces.

Vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas: Immo Selekt is een specialist

Je kan natuurlijk zelf ook de aan- of verkoop van je woning regelen. Toch biedt een ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar je zeker een meerwaarde. Wat houdt die dan precies in?

  • Wij zorgen ervoor dat je tegen de juiste prijs koopt of verkoopt. Een foute inschatting, als je zelf de aan- of verkoop regelt, kan je enkele tienduizenden euro’s kosten.
  • We helpen je met de volledige administratie die bij een aankoop, verkoop, huur of verhuur hoort. Jijzelf hoeft je nergens zorgen over te maken. De compromis, het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... wij brengen dit alles voor jou in orde.
  • Onze medewerkers kennen de lokale markt. Dankzij hun ervaring krijg je advies op maat. Bovendien zijn ze intensief opgeleid en volgen ze continu bijscholingen. Zo blijven ze bij met de meest recente updates in bijvoorbeeld wetgeving en rechtspraak. Je krijgt dus steeds de laatste info.
  • We beschikken over een breed netwerk aan mogelijke kopers en verkopers. Een deel van onze toegevoegde waarde bestaat erin om beide met elkaar in contact te brengen en te zorgen voor twee tevreden partijen.

 Vastgoedmakelaar Sint-Niklaas: maak een afspraak

Wil je weten welke meerwaarde een vastgoedmakelaar zoals Immo Selekt voor jou te bieden heeft? Maak meteen een afspraak.

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.