Vastgoedmakelaar Kruibeke

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar of immokantoor in Kruibeke? Wil je een huis, appartement of opbrengsteigendom kopen, huren, verkopen of verhuren? Neem dan meteen contact op met Immo Selekt. We hebben vier kantoren in het Waasland: Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel. Je vindt bij ons een ruim netwerk aan potentiële kopers en verkopers én een ijzersterke en persoonlijke service!

Al jaren is Immo Selekt een leidende vastgoedmakelaar in het Waasland. Met onze vier vestigingen zijn we dan ook sterk lokaal verankerd en vind je bij ons een ruim aanbod als je

Maar ook als je een pand wil verkopen in Kruibeke of verhuren in Kruibeke kan je bij ons terecht.

We kennen de vastgoedmarkt in Kruibeke dan ook van naaldje tot draadje. We kunnen je helpen met nuttige tips en adviezen op maat, als koper en als verkoper. Ga je met ons in zee, dan mag je erop rekenen dat wij je persoonlijk bijstaan gedurende het volledige aan- of verkoopproces.

Vastgoedmakelaar in Kruibeke: Immo Selekt is een specialist

De aan- of verkoop van je woning kan je ook zelf regelen. Toch biedt een ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar je ongetwijfeld een meerwaarde. Waarom precies?

  • Wij helpen je opdat je het pand tegen de juiste prijs koopt of verkoopt. Een foute inschatting op dit vlak kan je enkele tienduizenden euro’s kosten.
  • We staan je bij inzake de volledige administratie die met een aankoop, verkoop, huur of verhuur samenhangt. Jijzelf hoeft je nergens zorgen over te maken. De compromis, het keuringsverslag van de elektrische installatie, het postinterventiedossier, EPC (EnergiePrestatieCertificaat), bodemattest, ... wij regelen dit.
  • Onze medewerkers kennen de lokale markt. Dankzij hun ervaring krijg je advies op maat. Bovendien zijn ze jarenlang opgeleid en volgen ze continu bijscholingen. Zo blijven ze op de hoogte van de meest recente updates in bijvoorbeeld wetgeving en rechtspraak.
  • We beschikken over een breed netwerk aan mogelijke kopers en verkopers.

 Vastgoedmakelaar Kruibeke: maak een afspraak

Wil je weten welke meerwaarde een vastgoedmakelaar zoals Immo Selekt voor jou te bieden heeft? Maak meteen een afspraak.

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.