Te renoveren huis in Linkeroever te koop

Ben jij op zoek naar een te renoveren huis te koop in Linkeroever om helemaal op te knappen? Dan heb je geluk, want er staan heel wat leuke woningen met potentieel op de lokale vastgoedmarkt. Het team van Immo Selekt helpt je de perfecte te renoveren woning te vinden. Samen laten we al je vastgoedwensen uitkomen

Een te renoveren huis in Linkeroever kopen: altijd de moeite?

Normaliter staat een te renoveren huis aan een lagere prijs op de vastgoedmarkt dan een instapklare woning die volledig in orde is. Toch doe je er steeds goed aan om de prijs te vergelijken met die van huizen in de buurt. Breng ook de uit te voeren werken chronologisch in kaart. Voeg er een prijsschatting aan toe om een volledig en duidelijk beeld te krijgen van de aard en de kostprijs van de renovatie. Voor een juiste prijsinschatting kan je ook altijd bij een aannemer of architect aankloppen voor een indicatieve offerte. Hou zeker rekening met financiële tegenslagen tijdens de verbouwing door een buffer in je budget te voorzien.

Immo Selekt begeleidt je van a tot z

Ben jij nog op zoek naar een te renoveren huis in Linkeroever? Bekijk dan zeker het ruime aanbod op onze website. Je vindt er tal van panden met veel mogelijkheden in jouw zoekregio. Laat ons trouwens gerust weten waar je precies naar op zoek bent. We houden je met veel plezier up-to-date van nieuwe panden in onze portefeuille die aan je noden en wensen voldoen.

Premies renovatie huis Linkeroever

Bij oude woningen ligt het energielabel meestal erg laag. En daar wil de overheid iets aan veranderen. Koop je vanaf 1 januari 2023 een huis met energielabel E of F, dan ben je verplicht om het binnen de vijf jaar energetisch te renoveren tot energielabel D of beter. De overheid voorziet wel financiële steun in de vorm van voordelen en premies om je daarbij te helpen.

 • Premie voor zonnepanelen en thuisbatterij
 • Totaalrenovatiebonus
 • Mijn VerbouwLening
 • Mijn VerbouwPremie
 • Renteloos renovatiekrediet
 • Vermindering van de onroerende voorheffing voor energiezuinige gebouwen
 • EPC-labelpremie

 

Plaats je een zonneboiler of warmtepomp(boiler)? Laat je je dak, vloer en muur isoleren of je dak renoveren? Of ga je je sanitair, verwarmingsinstallatie, elektriciteitsinstallatie of ramen vernieuwen of vervangen? Ook dan heb je recht op financiële steun van de overheid.

Zie jij door de premies het bos niet meer? Bij Immo Selekt helpen we je graag met de aanvraag van de premies en subsidies waar je recht op hebt. Neem contact met ons op voor een afspraak.

5 voordelen van een te renoveren huis in Linkeroever kopen

 1. Ben je een beetje handig? Dan vermijd je eenvoudig tal van renovatiekosten door zelf de handen uit de mouwen te steken.
 2. Is je nieuw aangekochte woning ouder dan tien jaar? Dan geniet je een verlaagd btw-tarief van 6%.
 3. Laat je alles in één keer uitvoeren? Of trek je meteen in het huis en voer je de werken gefaseerd uit om de kosten te spreiden? Jij maakt de planning en bepaalt dus helemaal zelf hoe je het wilt aanpakken.
 4. Vastgoed is altijd een goede investering. Dus ook op een bestaande en gerenoveerde woning kan je later een mooie meerwaarde krijgen.
 5. Bij een te renoveren huis, krijg je op voorhand de kans om het pand een aantal keer te bezichtigen. Je weet dus wat je mag verwachten, in tegenstelling tot wanneer je een nieuwbouw op plan koopt. Dan weet je niet hoe het uiteindelijk zal uitdraaien.

Wil jij in zee gaan met vastgoedexpert Immo Selekt? Maak dan een afspraak. Samen zoeken we het perfect te renoveren huis in Linkeroever.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.