Je huis verkopen in Zwijndrecht via een immomakelaar

Verhuisplannen? Schakel een immomakelaar van Immo Selekt in om je te helpen bij de verkoop van je huis of appartement. Met zijn tonnen ervaring en uitstekende vakkennis zal je woning sneller én aan een betere prijs verkocht worden. En wie wil dat nu niet?

De troeven van Immo Selekt

Met een kantoor in het centrum van Zwijndrecht is Immo Selekt de perfecte vastgoedpartner om jouw huis of appartement in de buurt te verkopen. Een aantrekkelijke homestyling is daarbij erg belangrijk. Een professionele fotograaf komt foto’s van je woning nemen. Die plaatsen we achteraf op onze site en hangen we in onze etalage. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk aan kopers en verkopers uitgebouwd. Zo matchen we je woonst snel aan haar toekomstige bewoners.

Voordelen van een immomakelaar in Zwijndrecht

Als je beroep doet op de diensten van een immomakelaar, moet je natuurlijk zijn ereloon betalen. Toch kom je uiteindelijk een pak voordeliger uit met een immomakelaar aan je zij. Waarom?

  • Onze makelaars hebben een uitstekende kennis van de gangbare woningprijzen in de omgeving. Daardoor is Immo Selekt de perfecte partner voor een juiste schatting van jouw woning. En dat is essentieel voor een snelle en succesvolle verkoop.
  • Vastgoedmakelaars zijn het gewend om te onderhandelen. Tijdens een bezichtiging benadrukken ze de goede punten en geven ze een draai aan de mindere kantjes, zodat die er alsnog positief uitkomen.
  • Immo Selekt heeft enkel erkende immomakelaars in huis. Ze zijn allemaal onderworpen aan de deontologische regels en gedragscode van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars). Dankzij deze erkenning ben jij zeker van een professionele en juiste behandeling.
  • We kennen de vastgoedmarkt als onze broekzak. Tijdens het verkoopproces zal je niet voor onaangename verrassingen komen te staan. We zijn namelijk goed vertrouwd met alle mogelijke valkuilen, technische details en juridische hindernissen.
  • We hebben goede contacten met lokale notarissen en verzekeringsmakelaars, die zeker van pas komen tijdens je vastgoedverhaal. Zij helpen je met plezier verder.
  • Jij hoeft je geen zorgen te maken over advertenties, bezichtigingen en paperassen. Wij regelen alles voor jou!

Gratis schatting bij Immo Selekt

Een juiste prijszetting is essentieel voor een succesvolle verkoop. Als je te veel vraagt, dan staat je woning misschien wel maanden te koop zonder enige interesse. Vraag je dan weer te weinig, dan raakt je huis of appartement mogelijks heel snel verkocht, maar loop je gemakkelijk enkele duizenden euro’s mis. Wil jij het van de eerste keer goed doen? Neem dan contact met ons op voor een gratis schatting.

Maak een afspraak met een immomakelaar in Zwijndrecht om je woning te verkopen

Maak snel een afspraak met ons om te weten te komen wat Immo Selekt voor jou kan betekenen. Samen schrijven we gegarandeerd een succesvol vastgoedverhaal.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.