Je huis verkopen in Temse via een immomakelaar

Plannen om je woning te verkopen? Heb je er dan al eens aan gedacht om de hulp van een immomakelaar in te schakelen? Het is namelijk bewezen dat je huis of appartement dan sneller én aan een betere prijs verkocht zal worden. En willen we dat niet allemaal?

De troeven van Immo Selekt

Met vier kantoren in het Waasland (Sint-Niklaas, Bazel, Melsele en Zwijndrecht) zijn wij uitermate geschikt om jouw woning snel en aan een goede prijs te verkopen. Een aantrekkelijke homestyling kan je daarbij zeker helpen. Nadat er professionele foto’s gemaakt zijn, plaatsen we je pand op onze website en hangen we het op in onze etalages. We zijn al jarenlang actief op de lokale vastgoedmarkt. Daardoor beschikken we ondertussen over een uitgebreid netwerk aan kopers en verkopers. Wat ons de perfecte partner maakt om snel en efficiënt potentiële kopers te vinden.

Gratis schatting bij Immo Selekt

Bij de verkoop van je woning is er niets belangrijker dan de prijszetting. Je wilt natuurlijk meteen de juiste prijs vragen en geen te hoge prijs, waardoor je woning maar niet verkocht raakt, maar ook zeker geen te lage, waardoor je duizenden euro’s misloopt. Voor een correcte prijszetting klop je bij Immo Selekt aan. Wij schatten gratis en volledig vrijblijvend de waarde van jouw huis of appartement.

Voordelen van een immomakelaar in Temse

Als je een vastgoedmakelaar onder de arm neemt, moet je natuurlijk zijn ereloon bij de kosten optellen. Maar, vaak ben je uiteindelijk heel wat beter af als je wél de hulp van een immomakelaar inroept. Waarom dat zo is, lees je hier.

  • Alles wat bij een verkoop komt kijken, regelen wij voor jou. Denk aan adverteren, bezichtigingen vastleggen, geïnteresseerden rondleiden en afspraken opvolgen. Jij hoeft je dus helemaal nergens zorgen om te maken en steekt je tijd en energie ergens anders in!
  • Een erkende vastgoedmakelaar zoals Immo Selekt valt onder het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars). Daardoor zijn we onderworpen aan de deontologische regels en gedragscode van onze beroepsvereniging. Zo ben jij zeker van een correcte en professionele samenwerking.
  • Bij de verkoop van je huis of appartement heb je een notaris en vaak ook een verzekeringsmakelaar nodig. Die laatste helpt je om met een overbruggingskrediet de periode tussen de aankoop van een nieuwe woning en de verkoop van je oude woning financieel te overbruggen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij erg goede contacten met lokale notarissen en verzekeraars. Zij zullen je met plezier verder helpen!
  • We kennen de lokale vastgoedmarkt door en door. Dankzij onze uitstekende kennis van de woningprijzen in de omgeving, bepalen we snel de juiste prijs voor jouw woning. Een correcte prijs zorgt ervoor dat je huis of appartement sneller en aan een betere prijs verkocht wordt.
  • Dankzij onze ervaring zijn we vertrouwd met alle valkuilen, mogelijke juridische hindernissen en technische details die bij een verkoop komen kijken. Jij komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan.
  • Onze immomakelaars zijn het gewend om te onderhandelen en kunnen tijdens een bezichtiging de goede punten van een pand in de spotlight zetten en de mindere kantjes eenvoudig oplossen. Da’s alleen maar positief voor jou!

Maak een afspraak met een immomakelaar in Temse om je woning te verkopen

Wil jij graag de hulp van een immomakelaar bij de verkoop van je woning? Neem dan zeker contact met ons op. Samen maken we van jouw verkoop een succesvol vastgoedverhaal.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.