Je huis verkopen in Sint-Niklaas via een immomakelaar

Ga jij je huis of appartement verkopen? Heb je er dan al eens aan gedacht om een immomakelaar onder de arm te nemen? Je woning raakt zo niet alleen sneller verkocht, je krijgt er ook de best mogelijke prijs voor.

Voordelen van een immomakelaar in Sint-Niklaas

Veel mensen verkopen hun woning liever zelf, omdat ze dan het ereloon van de vastgoedmakelaar uitsparen. Maar, aan het einde van de rit ben je vaak heel wat beter af als je wél de hulp van een immomakelaar inschakelt. Waarom?

  • Een erkend immomakelaar valt onder het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars). We volgen de deontologische regels en gedragscode die opgelegd zijn door onze beroepsvereniging. Je bent er dus zeker van zijn dat onze samenwerking correct en uiterst professioneel zal verlopen.
  • Door onze jarenlange ervaring zijn wij vertrouwd met alle valkuilen, technische details en mogelijke juridische problemen, waar je bij de verkoop van je woning mee te maken kan krijgen. Geen onverwachte hindernissen dus!
  • Wij nemen alles wat bij een verkoop komt kijken op ons. Denk aan adverteren, bezichtigingen vastleggen, geïnteresseerden rondleiden en afspraken opvolgen. Daar hoef je dus zelf helemaal geen tijd en energie meer in te steken!
  • Bij de verkoop van je woning heb je een notaris en soms ook een verzekeringsmakelaar nodig. Die laatste kan je bijvoorbeeld met een overbruggingskrediet helpen om de tijd tussen de aankoop van een nieuwe woning en de verkoop van je oude financieel te overbruggen. Wij hebben erg goede contacten met notarissen en verzekeraars in de buurt, die helpen je met plezier verder.
  • De lokale vastgoedmarkt kent geen geheimen voor ons. Door onze kennis van de gangbare woningprijzen in de buurt, bepalen we eenvoudig een correcte prijs voor jouw woning. Een juiste prijs zorgt ervoor dat je woning sneller verkocht raakt en jij waar voor je woning krijgt.
  • Immomakelaars zijn het gewend om te onderhandelen en tijdens een rondleiding alle goede punten van een woning subtiel te benadrukken. Mindere kantjes kunnen we soms op een eenvoudige manier oplossen. Het kan je alleen maar ten goede komen.

De troeven van Immo Selekt

Met onze kantoren in Sint-Niklaas, Bazel, Melsele en Zwijndrecht zijn wij dé geschikte immopartner om je woning in het Waasland te verkopen. Onderwerp je je woning graag aan een homestyling vooraleer je foto’s online plaatst? Geen probleem, ook daar kunnen wij voor zorgen! We plaatsen het pand vervolgens op onze website en hangen het op in onze etalages. Dankzij ons uitgebreid netwerk aan kopers en verkopers, kom je snel in contact met jouw match.

Gratis schatting bij Immo Selekt

Bij de verkoop van je woning, is de prijszetting cruciaal. Door een te lage prijszetting, dreig je duizenden euro’s mis te lopen. Staat de verkoopprijs te hoog? Dan is er een kans dat het huis helemaal niet verkocht raakt. Wij schatten gratis en volledig vrijblijvend de correcte waarde van jouw woning.

Maak een afspraak met een immomakelaar in Sint-Niklaas om je huis te verkopen

Ben jij overtuigd dat een immomakelaar een meerwaarde kan bieden voor jouw vastgoedverhaal? Neem dan snel contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen vastleggen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.