Je huis verkopen in Linkeroever via een immomakelaar

Ben je van plan om je woning in Linkeroever te verkopen? Een immomakelaar helpt je gedurende het volledige verkoopproces, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. Dankzij onze ervaring en vakkennis verkoopt Immo Selekt je huis of appartement sneller én aan een betere precies.

De troeven van Immo Selekt

Geen betere immopartner in Linkeroever en omstreken om jouw huis of appartement te verkopen dan Immo Selekt. We zorgen voor een mooie homestyling, zodat een professionele fotograaf prachtige foto’s van je woning kan nemen. Die zetten we achteraf op onze website en hangen we in onze etalages in Zwijndrecht, Melsele, Bazel en Sint-Niklaas. Dankzij onze jarenlange ervaring op de lokale vastgoedmarkt beschikken we inmiddels over een uitgebreid netwerk aan kopers en verkopers. We brengen je snel in contact met een hele resem aan geïnteresseerden.

Gratis schatting bij Immo Selekt

Bij de verkoop van een woning is niets zo belangrijk als een correcte prijszetting. Je wilt namelijk niet te veel vragen, want dan is de kans groot dat je huis of appartement maanden of zelfs jaren te koop staat zonder dat er enige interesse is. Een te lage prijszetting is ook geen goed idee, want dan loop je misschien wel duizenden euro’s mis. Onze immomakelaars kennen de gangbare woningprijzen in de regio en schatten gratis en voor niets de waarde van je woning. Zo ben je zeker dat de prijs meteen goed zit.

Voordelen van een immomakelaar in Linkeroever

Het is bewezen dat je woning met een immomakelaar sneller én aan een betere prijs verkocht wordt. Waarom zou je dan geen beroep op hem doen? Je moet natuurlijk zijn ereloon betalen, maar als puntje bij paaltje komt, kom je uiteindelijk toch voordeliger uit mét makelaar dan zonder. Waarom?

  • Wij ontzorgen je volledig. Jij hoeft je geen zorgen te maken over administratie, advertenties en bezichtigingen. Wij regelen alles voor jou en houden je tijdens het volledige verkoopproces regelmatig op de hoogte van de vorderingen.
  • Op zoek naar een notaris of verzekeringsmakelaar? Wij kennen heel wat notarissen en verzekeringsmakelaars in de buurt, die je met plezier verder helpen.
  • Vastgoedmakelaars zijn geboren onderhandelaars. Ze weten altijd precies wat zeggen. Tijdens een bezichtiging benadrukken ze de goede punten van de woningen en geven ze een draai aan de mindere kantjes, zodat die er toch nog positief uitkomen.
  • Bij Immo Selekt ben je zeker van een correcte en professionele vastgoedervaring. Ons kantoor is verbonden aan het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en we volgen dan ook hun deontologische regels en gedragscode op.
  • De vastgoedmarkt heeft geen geheimen voor onze immomakelaars. We kennen alle stappen van het verkoopproces en zijn vertrouwd met alle valkuilen en hindernissen. Jij komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Maak een afspraak met een immomakelaar in Linkeroever om je woning te verkopen

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een immomakelaar? Maak dan snel een afspraak bij Immo Selekt. Samen maken we van jouw vastgoedverhaal een groot succes.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.