Je huis verkopen in Kruibeke via een immomakelaar

Ben jij van plan om je huis of appartement te verkopen? Neem dan zeker een immomakelaar onder de arm. Je woning wordt zo niet alleen aan de best mogelijke prijs verkocht, je zal ook sneller een nieuwe eigenaar vinden.

De troeven van Immo Selekt

Immo Selekt heeft kantoren op vier verschillende locaties in het Waasland: Bazel, Melsele, Sint-Niklaas en Zwijndrecht. Wij zijn dan ook uitermate geschikt om je woning snel en aan een goede prijs te verkopen. Wil je graag een homestyling vooraleer we de foto’s van je huis of appartement online plaatsen? Ook daar zorgen wij graag voor! We plaatsen je pand vervolgens op onze website en hangen een advertentie op in onze etalages. Dankzij onze jarenlange ervaring op de lokale vastgoedmarkt beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan kopers en verkopers. We zullen je dan ook snel in contact brengen met heel wat potentiële kopers.

Voordelen van een immomakelaar in Kruibeke

Wanneer je je woning zelf verkoopt, bespaar je natuurlijk het ereloon van de immomakelaar. Maar, aan het einde van de rit ben je toch vaak beter af als je wél de hulp van een vastgoedmakelaar inschakelt. Waarom?

  • We kennen de lokale vastgoedmarkt als onze broekzak. Dankzij onze kennis van de gangbare woningprijzen in de buurt, bepalen we gemakkelijk een correcte prijs voor jouw woning. Een juiste prijs zorgt ervoor dat je waar voor je woning krijgt.
  • Onze immomakelaars zijn stuk voor stuk vertrouwd met alle valkuilen, technische details en mogelijke juridische hindernissen, waar je bij de verkoop van je huis of appartement mee te maken kan krijgen. Geen onverwachte problemen dus!
  • Al onze makelaars maken deel uit van het BIV (het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars). Je bent er dus zeker van dat we te allen tijde de deontologische regels en gedragscode van onze beroepsvereniging in acht nemen. Een correcte en uiterst professionele samenwerking staat bij ons centraal.
  • Vastgoedmakelaars zijn geboren onderhandelaars en zijn er goed in om tijdens een rondleiding de goede punten van een pand te benadrukken en de mindere kantjes op een simpele manier op te lossen. Dat kan je alleen maar ten goede komen!
  • Jij hoeft je nergens zorgen om te maken! Alles wat bij een verkoop komt kijken, nemen wij op ons. Denk aan adverteren, bezichtigingen vastleggen, geïnteresseerden rondleiden en afspraken opvolgen. Jij steekt je tijd en energie dus gewoon ergens anders in.
  • Wil je je woning verkopen, dan heb je een notaris en vaak ook een verzekeringsmakelaar nodig. Die laatste kan je met een overbruggingskrediet helpen om de periode tussen de aankoop van een nieuwe woning en de verkoop van je oude woning financieel te overbruggen. Wij zijn al jaren thuis in dit wereldje en hebben dan ook erg goede contacten met notarissen en verzekeraars in de omgeving, die je met plezier verder zullen helpen.

Gratis schatting bij Immo Selekt

De prijszetting van je huis of appartement is cruciaal bij de verkoop. Als die te hoog is, kan het goed zijn dat je woning niet verkocht raakt. Staat de verkoopprijs net te laag? Dan dreig je duizenden euro’s mis te lopen. Wil jij van de eerste keer de perfecte prijs voor je woning? Wij schatten gratis en volledig vrijblijvend wat jouw woning waard is.

Maak een afspraak met een immomakelaar in Kruibeke om je woning te verkopen

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van een immomakelaar? Contacteer ons dan om een afspraak te maken. Samen maken we van jouw vastgoedverhaal een groot succes.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.