Je huis verkopen in Beveren via een immomakelaar

Wil jij je huis of appartement verkopen? Dan is het een uitstekend idee om de hulp van een immomakelaar in te schakelen. Dankzij zijn vakkennis en tonnen ervaring zal je woning sneller én aan een betere prijs verkocht raken. En dat willen we allemaal, toch?

Voordelen van een immomakelaar in Beveren

Als je de hulp van een immomakelaar inroept bij de verkoop van je woning, zal je natuurlijk rekening moeten houden met zijn ereloon. Toch ben je aan het einde van de rit beter af met een makelaar aan je zij. En daar zijn verschillende redenen voor:

  • Erkende immomakelaars zijn onderworpen aan de deontologische regels en gedragscode van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars). De erkenning garandeert jou een correcte en professionele vastgoedervaring.
  • Voor de verkoop van je woning heb je een notaris en vaak ook een verzekeringsmakelaar nodig. Die laatste helpt je om de periode tussen de aankoop van een nieuwe woonst en de verkoop van je oude woning financieel te overbruggen. Dankzij onze goede connecties brengen we je zo in contact met lokale verzekeraars en notarissen. Zij helpen je met plezier verder tijdens het verkoopproces.
  • Adverteren, bezichtigingen vastleggen, potentiële kopers rondleiden en afspraken opvolgen. Wij regelen het allemaal voor jou! Jij hoeft je geen zorgen meer te maken.
  • Dankzij onze onfeilbare kennis van de woningprijzen in de omgeving, bepalen wij eenvoudig wat jouw woning waard is. Een correcte vraagprijs zorgt ervoor dat je woning sneller en aan een betere prijs verkocht wordt.
  • Immomakelaars zijn geboren onderhandelaars en leggen tijdens een bezichtiging de nadruk op de goede punten van een pand en zoeken geschikte oplossingen voor de mindere puntjes.
  • Dankzij onze jarenlange ervaring kent de vastgoedmarkt geen geheimen meer voor ons. We zijn vertrouwd met alle technische details, mogelijke valkuilen en juridische hindernissen die bij een verkoop komen kijken. Geen onaangename verrassingen voor jou dus.

Gratis schatting bij Immo Selekt

Geen succesvolle verkoop zonder een correcte prijszetting. Als je meteen de juiste prijs vraagt, vermijd je dat je woning niet verkocht raakt door een te hoge prijszetting of dat je duizenden euro’s misloopt door een te lage prijszetting. Immo Selekt kent de lokale vastgoedmarkt en de gangbare woningprijzen als zijn broekzak. Neem dus zeker contact met ons op voor een gratis schatting.

De troeven van Immo Selekt

Met onze vier kantoren in Melsele, Zwijndrecht, Sint-Niklaas en Bazel is Immo Selekt de perfecte immopartner om je huis of appartement in het Waasland snel en aan een goede prijs te verkopen. De juiste homestyling is daarbij erg belangrijk. Na een professionele fotoshoot zetten we je pand op de website en hangen we een advertentie op in onze etalages. Dankzij onze uitgebreide vastgoedervaring beschikken we over een groot netwerk aan kopers en verkopers. Zo matchen we je snel met heel wat potentiële kopers.

Maak een afspraak met een immomakelaar in Beveren om je woning te verkopen

Zie jij de meerwaarde van een immomakelaar in? Neem dan zeker contact met ons op. Samen schrijven we een succesvol vastgoedverhaal.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.