Immokantoor Sint-Niklaas

Ben je op zoek naar een immokantoor in Sint-Niklaas? Wil je kopen, huren, verkopen of verhuren? Neem dan Immo Selekt onder de arm: een ervaren en gerenommeerd vastgoedmakelaar met een kantoor op de grote Markt in Sint-Niklaas. Daarnaast hebben we nog vestigingen in Zwijndrecht, Melsele en Bazel.

 

Immokantoor Sint-Niklaas: Immo Selekt als belangrijke lokale speler

Precies door onze jarenlange aanwezigheid en verankering op de vastgoedmarkt in het Waasland, geniet Immo Selekt een ijzersterke reputatie. Je vindt bij ons niet alleen een uitgebreid vastgoedaanbod in Sint-Niklaas als potentiële koper, maar wordt ook maximaal ontzorgd en begeleid als je vastgoed wil verkopen. In elke stap van het verkoopproces ondersteunen wij je met raad en daad.

 

Immokantoor in Sint-Niklaas: de meerwaarde van een vastgoedmakelaar

Waarom doe je er goed aan om, ongeacht of je koper, verkoper, huurder of verhuurder bent, een professionele vastgoedmakelaar onder de arm te nemen?

  • Als je een medisch probleem hebt, ga je te rade bij een specialist. Voor een lek in je waterleiding bel je een vakman. Waarom zou je dat dan niet doen als je een huis, appartement of opbrengsteigendom wil kopen of verkopen, Het gaat over een bom geld en er zijn heel wat aandachtspunten waarmee je rekening moet houden …
  • Vastgoedmakelaars zoals Immo Selekt hebben een grondige opleiding achter de rug en moeten een uitgebreide set aan deontologische regels volgen. Onze medewerkers volgen ook continu bijscholingen. Je krijgt dus waar voor je geld.
  • Toegegeven: als je jouw woning zelf verkoopt, spaar je het commissieloon van de vastgoedmakelaar uit. Maar dan moet je ook overal zelf voor instaan: administratie, publiciteit, controle van documenten, de verkoop … Heb je al eens becijferd hoeveel het je zou kosten als je dat alles zelf moet doen en bekostigen? En ken je ook alle details waarmee je rekening moet houden vanuit de wetgeving? Weet je bijvoorbeeld zelf voldoende over de verplichtingen inzake het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... Ben je in staat om een ontwerp van verkoopovereenkomst te doorgronden en eventuele onvolkomenheden te ontdekken? Je vastgoedmakelaar doet dit allemaal voor jou.
  • Immo Selekt beschikt over een uitgebreid netwerk aan mogelijke kopers en verkopers. Onze taak bestaat erin om beide met elkaar in contact te brengen en te zorgen voor een deal die beide partijen tevreden stemt. Raakt je woning daardoor snel verkocht tegen een goede prijs, dan heeft dit natuurlijk ook een toegevoegde waarde.
  • Wij kennen de lokale markt en kunnen je dus ook feedback geven over de prijszetting van een pand: is het realistisch of veel te hoog ingeschat? Dit is essentieel voor een goede voortgang van de verkoop.

 

Immokantoor Sint-Niklaas: maak een afspraak

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met je vastgoedplannen? Maak meteen afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.