Huis verkopen Zwijndrecht

Als ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar is Immo Selekt de perfecte partner om de verkoop van je huis in Zwijndrecht in goede banen te leiden.

 

Huis verkopen in Zwijndrecht: vastgoedkantoor

Ben je van plan om je huis of appartement te verkopen? Een stevige beslissing, want ze heeft een grote impact op je vermogen, je toekomst en dus ook je geluk. Bij Immo Selekt zijn we ons er goed van bewust dat je dergelijke beslissingen niet lichtzinnig neemt. Daarom helpen we je ook in alle etappes van het verkoopsproces en word je door ons maximaal ontzorgd.

 

Huis verkopen in Zwijndrecht … door een vastgoedmakelaar in Zwijndrecht

Als ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar is Immo Selekt de ideale partner om de verkoop van je woning in Zwijndrecht in goede banen te leiden. Wij zorgen ervoor dat je met de koper een optimale deal sluit, waarbij alle partijen een goed gevoel hebben. Dat jij tevreden bent, is ons belangrijkste streven!

 

Huis verkopen in Zwijndrecht: wat mag je verwachten?

Hoe helpen wij je om je huis binnen de afgesproken termijn en tegen de juiste prijs te verkopen?

  • Ons kantoor geniet een vlekkeloze reputatie in het Waasland. We beschikken over meerdere vestigingen (Sint-Niklaas, Bazel, Zwijndrecht en Melsele). Dit maakt dat heel wat potentiële kopers ons kennen en ons aanbod bekijken.
  • Je kan op onze ervaring, knowhow en stiptheid rekenen: een afspraak is een afspraak!
  • We kennen de lokale markt als onze broekzak. Je krijgt van ons dus een correcte waardebepaling van je woning. Meer nog: Immo Selekt biedt je een gratis schatting of waardebepaling aan! Wij nemen de kosten hiervoor op ons, zodat je dit geld aan andere, leukere dingen kan spenderen …We beschikken daarvoor over heel wat referentiepunten. We gaan je geen gouden bergen beloven als dat niet realistisch is.
  • We bereiden je dossier zeer nauwgezet voor en volgen elke stap van nabij op. Alle nodige documenten worden door ons opgevraagd en met jou besproken.
  • Immo Selekt zorgt voor de nodige publiciteit voor de verkoop van jouw woning.
  • Als je dat wenst, voorzien we in een homestyling om je huis makkelijker verkoopbaar te maken.
  • We houden je steevast op de hoogte van de interesse van potentiële kopers. We spreken met jou af hoe we de huisbezoeken concreet regelen.
  • We begeleiden je van bij de eerste afspraak tot en met het verlijden van de akte bij de notaris.

 

Huis verkopen in Zwijndrecht: vragen

Wil je weten hoe wij de verkoop van jouw huis in Zwijndrecht zouden aanpakken? Maak dan zeker een afspraak met onze specialisten.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.