Huis verkopen Sint-Niklaas

Met een kantoor op de Grote Markt in Sint-Niklaas zijn we de ideale vastgoedpartner om jouw huis of appartement in Sint-Niklaas te verkopen. We kennen de lokale markt immers door en door. Lees hier hoe we de verkoop van jouw woning aanpakken!

 

Huis verkopen in Sint-Niklaas: vastgoedkantoor

Ben je zinnens om je huis te verkopen? Geen eenvoudige beslissing, want ze heeft een grote impact op je vermogen, je toekomst en dus ook je geluk. Bij Immo Selekt zijn we ons ervan bewust dat je dergelijke beslissingen niet lichtzinnig neemt. Daarom helpen we je ook in alle fasen van het verkoopsproces en word je door ons maximaal ontzorgd.

 

Huis verkopen in Sint-Niklaas … door een vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas

Als ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar is Immo Selekt de perfecte partner om de verkoop van je huis in Sint-Niklaas in goede banen te leiden. We hebben een vestiging op de Grote Markt in Sint-Niklaas, zodat we de plaatselijke vastgoedmarkt door en door kennen. Immo Selekt zorgt ervoor dat je met de koper een optimale deal sluit, waarbij alle partijen zich goed voelen. Dat jij tevreden bent, is ons belangrijkste doel!

 

Huis verkopen in Sint-Niklaas: wat mag je verwachten?

Hoe helpen wij je om je huis binnen de afgesproken termijn en tegen de juiste prijs te verkopen?

  • Ons kantoor geniet een sterke reputatie in het Waasland. We beschikken over meerdere vestigingen (Sint-Niklaas, Bazel, Zwijndrecht en Melsele). Dit maakt dat heel wat potentiële kopers ons kennen en ons aanbod bekijken.
  • Je kan op onze ervaring, vakkennis en stiptheid rekenen: een afspraak is een afspraak!
  • We kennen de lokale markt als onze broekzak. Je krijgt van ons dus een correcte waardebepaling van je woning. Meer nog: Immo Selekt biedt je een gratis schatting of waardebepaling aan! Wij nemen de kosten hiervoor op ons, zodat je jouw budget aan andere, leukere dingen kan spenderen …We beschikken daarvoor over heel wat referentiepunten. We gaan je geen gouden bergen beloven als dat niet realistisch is.
  • We bereiden je dossier gedetailleerd voor en volgen elke stap van nabij op. Alle nodige documenten worden door ons opgevraagd en met jou besproken.
  • Immo Selekt zorgt voor de nodige publiciteit voor de verkoop van jouw woning.
  • Als je dat wenst, voorzien we in een homestyling om je huis beter verkoopbaar te maken.
  • We houden je continu op de hoogte van de interesse van potentiële kopers. We spreken met jou af hoe we de huisbezoeken concreet regelen.
  • We begeleiden je van bij de eerste afspraak tot en met het verlijden van de akte bij de notaris.

 

Huis verkopen in Sint-Niklaas: vragen

Wil je weten hoe wij de verkoop van jouw huis in Sint-Niklaas zouden aanpakken? Maak dan zeker een afspraak met onze specialisten.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.