Huis verkopen Linkeroever

Als ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar is Immo Selekt de perfecte partner om de verkoop van je huis in Linkeroever in goede banen te leiden.

 

Huis verkopen in Linkeroever: vastgoedkantoor

Ben je van plan om je huis te verkopen? Geen eenvoudige beslissing, want dit heeft een belangrijke impact op je vermogen, je toekomst en dus ook je geluk. Bij Immo Selekt beseffen we dat je dergelijke beslissingen niet lichtzinnig neemt. Daarom helpen we je ook in alle fasen van het verkoopsproces en word je door ons maximaal ontzorgd.

 

Huis verkopen in Linkeroever … door een vastgoedmakelaar in Linkeroever

Als ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar is Immo Selekt de perfecte partner om de verkoop van je huis in Linkeroever in goede banen te leiden. We hebben een vestiging in Zwijndrecht, zodat we de plaatselijke vastgoedmarkt door en door kennen. Immo Selekt zorgt ervoor dat je met de koper een optimale deal sluit, waarbij iedereen een goed gevoel heeft. Dat jij tevreden bent, is ons belangrijkste aandachtspunt!

 

Huis verkopen in Linkeroever: wat mag je verwachten?

Hoe helpen wij je om je huis binnen de afgesproken termijn en tegen de juiste prijs te verkopen?

  • Ons kantoor geniet een sterke reputatie in het Waasland. We beschikken over meerdere vestigingen (Sint-Niklaas, Bazel, Zwijndrecht en Melsele). Dit maakt dat heel wat potentiële kopers ons kennen en ons aanbod bekijken.
  • Je kan op onze ervaring, vakkennis en ons professionalisme rekenen: een afspraak is een afspraak!
  • We kennen de lokale markt door en door. Je krijgt van ons dus een correcte waardebepaling van je woning. Meer nog: Immo Selekt biedt je een gratis schatting of waardebepaling aan! Wij nemen de kosten hiervoor op ons, zodat je jouw budget aan andere, leukere dingen kan spenderen …We beschikken daarvoor over heel wat referentiepunten in de regio. We gaan je geen gouden bergen beloven als dat niet realistisch is.
  • We bereiden je dossier uiterst gedetailleerd voor en volgen elke stap van nabij op. Alle nodige documenten worden door ons opgevraagd en met jou besproken.
  • Immo Selekt zorgt voor de nodige publiciteit voor de verkoop van jouw woning.
  • Als je dat wenst, voorzien we in een homestyling om je huis beter verkoopbaar te maken.
  • We houden je continu op de hoogte van de interesse van potentiële kopers. We spreken met jou af hoe we de huisbezoeken concreet regelen.
  • We begeleiden je van bij de eerste afspraak tot en met het verlijden van de akte bij de notaris.

 

Huis verkopen in Linkeroever: vragen

Wil je weten hoe wij de verkoop van jouw huis in Linkeroever zouden aanpakken? Maak dan zeker een afspraak met onze specialisten.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.