Huis verkopen Beveren

Als gespecialiseerd vastgoedmakelaar is Immo Selekt de perfecte partner om de verkoop van je huis in Beveren in goede banen te leiden. Lees hier hoe we de verkoop van jouw woning aanpakken!

 

Huis verkopen in Beveren: vastgoedkantoor

Ben je vastbesloten om je huis te verkopen? Geen gemakkelijke beslissing, want ze heeft een grote impact op je vermogen, je toekomst en dus je leven. Bij Immo Selekt weten we dat je dergelijke beslissingen niet lichtzinnig neemt. Daarom helpen we je ook in alle fasen van het verkoopsproces en word je door ons maximaal geholpen.

 

Huis verkopen in Beveren … door een vastgoedmakelaar in Beveren

Als ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar is Immo Selekt de perfecte partner om de verkoop van je huis in Beveren in goede banen te leiden. We zorgen ervoor dat je met de koper een optimale deal sluit, waarbij alle partijen een goed gevoel hebben. Dat jij tevreden bent, is ons belangrijkste aandachtspunt!

 

Huis verkopen in Beveren: wat mag je verwachten?

Hoe helpen wij je om je huis binnen de afgesproken termijn en tegen de juiste prijs te verkopen?

  • Ons kantoor geniet een ijzersterke reputatie in het Waasland. We beschikken over meerdere vestigingen (Sint-Niklaas, Bazel, Zwijndrecht en Melsele). Heel wat potentiële kopers kennen ons en bekijken ons aanbod op regelmatige tijdstippen.
  • Je kan op onze ervaring, expertise en stiptheid rekenen: een afspraak is een afspraak, een woord een woord!
  • We kennen het Waasland als onze broekzak. Je krijgt van ons dus een correcte waardebepaling van je woning. Meer nog: Immo Selekt biedt je een gratis schatting of waardebepaling aan! Wij nemen de kosten hiervoor op ons, zodat je jouw budget aan andere, leukere dingen kan spenderen …We beschikken daarvoor over heel wat referentiepunten. We gaan je geen onrealistisch hoge verkoopprijs beloven, want dat helpt je zeker niet.
  • We bereiden je dossier nauwkeurig voor en volgen elke stap van nabij op. Alle nodige documenten worden door ons opgevraagd en met jou besproken.
  • Immo Selekt zorgt voor de nodige publiciteit voor de verkoop van je huis of appartement.
  • Als je dat wil, voorzien we in een homestyling om je huis beter verkoopbaar te maken.
  • We houden je steeds op de hoogte van de interesse van mogelijke kopers. We spreken met jou af hoe we de huisbezoeken concreet regelen.
  • We begeleiden je van bij de eerste afspraak tot en met het verlijden van de akte bij de notaris.

 

Huis verkopen in Beveren: vragen

Wil je weten hoe wij de verkoop van jouw huis in Beveren zouden aanpakken? Maak dan zeker een afspraak met onze specialisten.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.