Appartement verkopen in Zwijndrecht

Een vastgoedmakelaar is de ‘partner in crime’ die je nodig hebt bij de verkoop van je appartement in Zwijndrecht. Samen gaan we op zoek naar een toekomstige koper en het beste bod. Benieuwd wat Immo Selekt voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

Een realistische prijs voor je appartement in Zwijndrecht

De waarde van een appartement bepaal je niet op 1, 2, 3. Er zijn heel wat factoren die invloed hebben op de prijs. Denk aan de ligging, het aantal slaapkamers, de aanwezigheid van een gemeenschappelijke tuin of terras, de staat van het gebouw en de bewoonbare oppervlakte. Dankzij onze jarenlange ervaring op de Zwijndrechtse vastgoedmarkt zijn wij goed op de hoogte van de gangbare woningprijzen in de buurt en schatten wij snel, eenvoudig én gratis een correcte prijs voor je appartement. Voor een vlotte verkoop is een juiste prijszetting noodzakelijk. Als je te veel vraagt, loop je de kans dat er maandenlang geen interesse in je appartement is en als je te weinig vraagt, loop je misschien wel duizenden euro’s mis.

Appartement verkopen: de verplichtingen van de verkoper

Bij de verkoop van vastgoed komt meer kijken dan je zou denken. Zo moet je rekening houden met informatie die verplicht in de verkoopadvertentie moet staan en attesten die je aan de notaris moet kunnen voorleggen. Wat heb je precies nodig?

  • Bodemattest
  • Stedenbouwkundige informatie
  • Certificaat voor de stookolietank (als je nog verwarmt met mazout)
  • Postinterventiedossier (voor woningen die gebouwd zijn ná mei 2001)
  • Energieprestatiecertificaat (EPC)
  • Keuringsattest van de elektrische installatie
  • Informatie erfgoedwaarde
  • Informatie uit het Kadaster
  • Informatie over overstromingsgevoeligheid woning

Heb jij geen idee waar je de stedenbouwkundige informatie, het bodemattest of postinterventiedossier terugvindt? Met een immomakelaar aan je zij hoef je je daar niet druk om te maken. Wij weten precies wat je nodig hebt en waar we het moeten vinden.

Appartement verkopen: kies voor een ervaren vastgoedmakelaar in Zwijndrecht

Al onze vastgoedmakelaars hebben tonnen ervaring en kennen de kneepjes van het vak door en door. Een makelaar van Immo Selekt aan je zij is dus een mooie meerwaarde voor een vlot verloop van de verkoop. Wij nemen alles op ons. Jij hoeft je geen zorgen te maken over administratieve taken, de prijszetting, advertenties en bezichtigingen. Heb je nog vragen of twijfels? Gedurende het volledige verkoopproces kan je steeds bij ons terecht.

De wetenschap bewijst het: mét vastgoedmakelaar worden woningen sneller én aan een betere prijs verkocht. Waar wacht je dus nog op? Maak snel een afspraak en we bespreken samen wat Immo Selekt voor jou kan betekenen.

Appartement verkopen: de eerste indruk is allesbepalend

Niets is meer bepalend voor het verdere verloop van het verkoopproces dan de eerste indruk die jij en je appartement bij potentiële kopers achterlaten. Onze vastgoedmakelaars kennen alle do’s-and-dont’s en de voornaamste aandachtspunten van huizenjagers tijdens een bezichtiging. Zij leiden de geïnteresseerden rond, jij zorgt ervoor dat alles er tiptop uitziet. Kan jij daar wel wat hulp bij gebruiken? Immo Selekt maakt jouw appartement met een home styling klaar voor alle bezoekers.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.