Appartement verkopen in Temse

Ben jij op zoek naar een koper voor jouw appartement in Temse? Dan is het een goed idee om Immo Selekt onder de arm te nemen. We gaan samen op zoek naar de geschikte koper en het beste bod. Welke meerwaarde Immo Selekt heeft voor de verkoop van je appartement? Dat lees je hier. 

Een realistische prijs voor je appartement in Temse

De prijs van een woning is afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de ligging, de bewoonbare oppervlakte, de staat van het pand, het aantal (slaap)kamers en de aanwezigheid van een terras of gemeenschappelijke tuin. Immo Selekt heeft jaren ervaring op de Wase vastgoedmarkt en kent de gangbare woningprijzen. Aan de hand van een gratis schatting bepalen we wat jouw appartement waard is. Met een juiste prijszetting loop je geen duizenden euro’s mis door te weinig te vragen en loop je niet het risico dat niemand interesse heeft om het pand te kopen.

Appartement verkopen: de verplichtingen voor de verkoper

Een appartement verkopen is geen piece of cake, er komt heel wat bij kijken. Bepaalde informatie moet wettelijk gezien verplicht in iedere verkoopadvertentie staan en om de verkoop te kunnen afronden, moet je enkele attesten kunnen voorleggen. Je hebt nodig:

  • Keuringsattest van de elektrische installatie
  • Energieprestatiecertificaat (EPC)
  • Bodemattest
  • Stedenbouwkundige informatie
  • Certificaat voor de stookolietank (als je nog met mazout verwarmt)
  • Informatie over overstromingsgevoeligheid woning
  • Informatie erfgoedwaarde
  • Informatie uit het Kadaster
  • Postinterventiedossier (voor woningen die gebouwd zijn ná mei 2001)

 Hoor jij het bij de helft van bovenstaande termen in Keulen donderen? Geen zorgen, onze vastgoedmakelaars zijn op de hoogte van wat er precies nodig is om alle attesten te verzamelen en regelen alles voor jou. Jij hoeft er dus geen tijd en moeite in te steken!

Appartement verkopen: de eerste indruk is allesbepalend

Net zoals bij mensen is ook bij woningen de eerste indruk allesbepalend. Je wilt niet op verkeerde voet beginnen met je potentiële koper en maakt dus maar beter een goede start. Immomakelaars weten precies waarop ze moeten letten en wat de voornaamste aandachtspunten tijdens een bezichtiging zijn. En ja, een nette, opgeruimde woning is nu eenmaal aantrekkelijker dan een vuile, onverzorgde woning. Zorg vóór een bezichtiging dus dat alles tiptop is. Schakel je liever de hulp in van een professional? Immo Selekt biedt je een home styling op maat aan. We geven je het gepaste advies en doen een home make-over.

Appartement verkopen: kies voor een ervaren vastgoedmakelaar in Temse

Om de verkoop van je appartement vlot en efficiënt te laten verlopen, komt de hulp van een vastgoedmakelaar zoals Immo Selekt als geroepen. De prijszetting, het adverteren van je woning, bezichtigingen, administratieve taken… We nemen het allemaal van je over. De lokale vastgoedmarkt kent geen geheimen voor ons. We weten als geen ander hoe we jouw appartement in de verf moeten zetten. Tijdens het volledige verkoopproces staat Immo Selekt je met raad en daad bij.

Wetenschappelijk onderzoek bewijst keer op keer dat een verkoop met makelaar sneller verloopt en meer opbrengt. Dus waarom zou je het dan nog op je eentje doen? Maak snel een afspraak en ontdek wat Immo Selekt voor je kan betekenen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.