Appartement verkopen in Sint-Niklaas

Wil jij je appartement in Sint-Niklaas verkopen? Schakel dan de hulp van Immo Selekt in, samen met jou gaan we op zoek naar potentiële kopers en het best mogelijke bod. Waarom het een meerwaarde biedt om tijdens het verkoopproces Immo Selekt aan je zij te hebben? Dat lees je hier.

Een realistische prijs voor je appartement in Sint-Niklaas

Voor een correcte prijsbepaling moet je rekening houden met elementen zoals de ligging, de bewoonbare oppervlakte, het aantal (slaap)kamers, de staat van het appartement en de aanwezigheid van een terras. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de lokale vastgoedmarkt als onze broekzak. Met onze gratis schatting bepalen wij dan ook snel en eenvoudig een correcte prijs voor jouw appartement. Zo vermijd je een te lage vraagprijs, waardoor je duizenden euro’s misloopt, en een te hoge vraagprijs, waardoor je appartement niet verkocht raakt.

Appartement verkopen: de eerste indruk is allesbepalend

De eerste indruk die potentiële kopers van je appartement krijgen, is allesbepalend voor het verdere verloop van de samenwerking. Een vastgoedmakelaar weet precies waarop je moet letten en wat je best doet voor een bezichtiging. Een opgeruimde, propere woning met een leuke styling geeft direct een goed gevoel aan toekomstige kopers. Kan jij wel wat hulp gebruiken om je woning verkoopklaar te maken? Bij Immo Selekt kan je terecht voor een home styling. Onze professionals geven je advies en gaan aan de slag met een home make-over.

Appartement verkopen: de verplichtingen voor de verkoper

Bij de verkoop van een woning komt heel wat kijken. Je moet een aantal attesten kunnen voorleggen en de verkoopadvertentie dient bepaalde informatie te bevatten. Maar wat heb je nu precies nodig?

  • Keuringsattest van de elektrische installatie
  • Bodemattest
  • Certificaat voor de stookolietank (als je nog verwarmt met mazout)
  • Energieprestatiecertificaat (EPC)
  • Informatie over overstromingsgevoeligheid woning
  • Postinterventiedossier (voor woningen die gebouwd zijn ná mei 2001)
  • Stedenbouwkundige informatie
  • Informatie uit het Kadaster
  • Informatie erfgoedwaarde

 Zie jij door de bomen het bos niet meer? Een van onze vastgoedmakelaars vertelt je precies welke attesten jij nodig hebt en regelt alles van hieruit verder voor jou. Jij hoeft er dus geen tijd in te steken!

 Appartement verkopen: kies voor een ervaren vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas

Bij de verkoop van je appartement kan je de ervaring van een immomakelaar zoals Immo Selekt goed gebruiken. Wij zijn de geschikte partij om juist advies over de verkoopprijs te geven, je woning voor jou te adverteren, bezoekmomenten in te plannen en alle administratie voor jou te regelen. Onze makelaars kennen de markt door en door en weten hoe ze jouw appartement het best in de verf moeten zetten. Tijdens het volledige verkoopproces staat Immo Selekt je met raad en daad bij. Voor al je vastgoedvragen kan je bij ons terecht!

Onderzoek bewijst het ook steeds opnieuw: een woning met de hulp van een makelaar verkopen gaat sneller en brengt meer op dan wanneer je geen vastgoedspecialist inschakelt. Wil jij Immo Selekt onder de arm nemen voor de verkoop van je appartement? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.