Appartement verkopen in Linkeroever

Om je appartement in Linkeroever snel en aan een goede prijs te verkopen is Immo Selekt de ‘partner in crime’ die je zoekt. Samen met jou gaan we op zoek naar potentiële kopers en het best mogelijke bod. We nemen al je zorgen uit handen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak.

Appartement verkopen: de eerste indruk is allesbepalend

Een eerste indruk maak je maar één keer. Je zorgt er dus maar best voor dat de eerste indruk die potentiële kopers van je appartement krijgen meteen goed zit. Jij zorgt ervoor dat alles er tiptop uitziet, onze makelaar doet de rest. Hij weet precies wat de voornaamste aandachtspunten van huizenjagers zijn en kent de do’s-and-dont’s tijdens een bezichtiging. Kan jouw appartement nog wel een make-over gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een home styling. Dankzij ons deskundig advies ben je zeker dat die eerste indruk goed zit.

Appartement verkopen: de verplichtingen van de verkoper

Een verkoper heeft enkele verplichtingen waar hij zich wettelijk gezien aan moet houden. Zo moet bepaalde informatie verplicht in de verkoopadvertentie staan en moet je enkele attesten en paperassen kunnen voorleggen aan de notaris om de verkoop rond te krijgen. Wat heb je net nodig?

  • Informatie uit het Kadaster
  • Energieprestatiecertificaat (EPC)
  • Keuringsattest van de elektrische installatie
  • Bodemattest
  • Stedenbouwkundige informatie
  • Informatie over overstromingsgevoeligheid woning
  • Postinterventiedossier (voor woningen die gebouwd zijn ná mei 2001)
  • Informatie erfgoedwaarde
  • Certificaat voor de stookolietank (als je nog verwarmt met mazout)

Heb jij geen idee waar te beginnen? Geen zorgen, Immo Selekt weet precies wat je nodig hebt en regelt alles voor jou.

Een realistische prijs voor je appartement in Linkeroever

Om de juiste waarde van je appartement te bepalen, moet je rekening houden met enkele factoren. Zo hebben de ligging, de bewoonbare oppervlakte, de aanwezigheid van een tuin of terras, het aantal slaapkamers en de Mobiscore invloed op de prijs. Wij zijn al heel wat jaren actief op de lokale vastgoedmarkt, wat ons de geschikte partner maakt om de correcte waarde van je woning te schatten. En dat doen we helemaal gratis en volledig vrijblijvend! Een juiste prijszetting is essentieel voor een vlotte verkoop. Door een te hoge prijs te vragen, schrik je potentiële kopers meteen af en door te weinig te vragen, loop je duizenden euro’s mis.

Appartement verkopen: kies voor een ervaren vastgoedmakelaar in Linkeroever

De vastgoedmarkt in Linkeroever en omstreken kent geen geheimen voor onze makelaars. Voor een vlotte verkoop en mooie prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Wij regelen bovendien alles voor jou en ontzorgen je volledig. Jij hoeft je niet bezig te houden met bezichtigingen, advertenties en administratieve taken. Als dat niet goed klinkt!

De wetenschap bewijst het trouwens keer op keer. Met een vastgoedmakelaar in je kamp raakt je appartement sneller én aan een betere prijs verkocht dan wanneer je alles zelf doet. Neem dus zeker contact met ons op om een afspraak te maken. Hopelijk mogen we je binnenkort in een van onze kantoren verwelkomen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.