Appartement verkopen in Kruibeke

Als je van plan bent om je appartement in Kruibeke te verkopen, is het een slim idee om de hulp van Immo Selekt in te schakelen. Samen gaan we op zoek naar potentiële kopers en het beste bod. Je leest hier welke meerwaarde Immo Selekt voor jou heeft tijdens het verkoopproces van jouw appartement.

Appartement verkopen: de eerste indruk is allesbepalend

Bij de verkoop van je woning is er niets belangrijker dan een goede eerste indruk op de potentiële kopers maken. Een vastgoedmakelaar weet precies waarop je moet letten en wat je best in orde brengt vóór de bezichtiging. Een nette, opgeruimde woning met een aantrekkelijke styling spreekt nu eenmaal meer aan dan een vuile, onverzorgde woning. Zoek jij hulp om je woning helemaal verkoopklaar te maken? Immo Selekt helpt je met een home styling. Onze professionals geven je advies op maat en gaan aan de slag voor je heuse home make-over.

Appartement verkopen: de verplichtingen voor de verkoper

Als verkoper heb je een aantal verplichtingen die je moet nakomen. Zo moet je enkele attesten kunnen voorleggen en moet bepaalde informatie verplicht in de verkoopadvertentie staan. Wat heb je nu juist nodig?

  • Stedenbouwkundige informatie
  • Informatie over overstromingsgevoeligheid woning
  • Energieprestatiecertificaat (EPC)
  • Bodemattest
  • Informatie uit het Kadaster
  • Informatie erfgoedwaarde
  • Keuringsattest van de elektrische installatie
  • Certificaat voor de stookolietank (als je nog verwarmt met mazout)
  • Postinterventiedossier (voor woningen die gebouwd zijn ná mei 2001)

 Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Onze vastgoedmakelaars weten precies welke attesten je nodig hebt en regelen alles voor jou. Jij hoeft je er dus geen zorgen te maken.

Een realistische prijs voor je appartement in Kruibeke

Om de juiste prijs van je woning te berekenen, moet je rekening houden met factoren zoals de staat van het appartement, de bewoonbare oppervlakte, de ligging, het aantal (slaap)kamers en de aanwezigheid van een terras of gemeenschappelijke tuin. Dankzij onze jarenlange ervaring op de lokale vastgoedmarkt zijn wij perfect in staat om een correcte prijs voor jouw appartement te bepalen. Dat doen we met een gratis schatting. Als je prijszetting van de eerste keer goed is, vermijd je dat het pand niet verkocht raakt door een te hoge vraagprijs én dat je duizenden euro’s misloopt door een te lage prijszetting.

Appartement verkopen: kies voor een ervaren vastgoedmakelaar in Kruibeke

De ervaring van een vastgoedmakelaar zoals Immo Selekt komt goed van pas bij de verkoop van je appartement. We geven je advies over de verkoopprijs, adverteren je woning, plannen bezoekmomenten in en regelen alle administratieve taken voor jou. We kennen de markt als onze broekzak en weten hoe we jouw appartement in de verf moeten zetten. Voor al je vastgoedvragen kan je bij ons terecht. Immo Selekt staat tijdens het volledige verkoopproces voor je klaar. 

Met een makelaar aan je zij gaat de verkoop van je appartement een pak sneller en brengt die meer op dan wanneer je geen specialist onder de arm neemt. Wil jij Immo Selekt inschakelen voor de verkoop van je appartement? Maak dan snel een afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.