Appartement verkopen in Beveren

Ga jij je appartement in Beveren verkopen? Heb je er dan al eens over nagedacht om een vastgoedmakelaar onder de arm te nemen? Samen met jou gaat Immo Selekt op zoek naar de perfecte koper met het beste bod. Lees snel verder om te ontdekken welke meerwaarde Immo Selekt heeft bij de verkoop van je appartement.

Appartement verkopen: de verplichtingen voor de verkoper

Een appartement verkopen doe je niet op één, twee, drie. Er komt heel wat meer bij kijken dan je initieel zou denken. Zo is er informatie die wettelijk gezien verplicht in je verkoopadvertentie moet staan en moet je heel wat attesten kunnen voorleggen om de verkoop rond te krijgen. Wat heb je nu precies nodig?

  • Postinterventiedossier (voor woningen die gebouwd zijn ná mei 2001)
  • Energieprestatiecertificaat (EPC)
  • Bodemattest
  • Keuringsattest van de elektrische installatie
  • Informatie over overstromingsgevoeligheid woning
  • Stedenbouwkundige informatie
  • Certificaat voor de stookolietank (als je nog verwarmt met mazout)
  • Informatie erfgoedwaarde
  • Informatie uit het Kadaster

 Heb jij geen idee hoe eraan te beginnen? Als je de hulp van een vastgoedmakelaar inschakelt, hoef jij je er niet druk om te maken. Wij weten precies welke attesten nodig zijn en regelen alles voor jou.

Een realistische prijs voor je appartement in Beveren

De prijs van een woning hangt af van enkele factoren. De staat van het pand, de ligging, de bewoonbare oppervlakte, de aanwezigheid van een terras of gemeenschappelijke tuin en het aantal (slaap)kamers. Dankzij onze jarenlange ervaring op de Wase vastgoedmarkt hebben we een uitstekende kennis van de gangbare woningprijzen. Aan de hand van een gratis schatting bepalen wij een correcte vraagprijs voor jouw appartement. Een goede prijszetting is essentieel voor het verdere verloop van het verkoopproces. Ligt die te hoog? Dan kan je pand wel eens maanden of jaren te koop staan zonder dat er enige interesse is. Is de prijs te laag? Dan loop je misschien wel duizenden euro’s mis.

Appartement verkopen: de eerste indruk is allesbepalend

Tijdens een bezichtiging wil je de potentiële kopers een goede eerste indruk geven. Die is namelijk allesbepalend voor het verdere verloop van de bezichtiging en eventuele volgende stappen in het verkoopproces. Vastgoedmakelaars weten precies wat ze moeten doen en zeggen en wat de voornaamste aandachtspunten van huizenjagers zijn tijdens een bezichtiging. Opruimen en poetsen voor een bezichtiging is een must, alles moet tiptop zijn. Een nette, opgeruimde woning is nu eenmaal aantrekkelijker dan een vuile, onverzorgde woning. Kan jouw appartement nog wel een home make-over gebruiken? Schakel dan de professionals van Immo Selekt in voor een home styling.

Appartement verkopen: kies voor een ervaren vastgoedmakelaar in Beveren

Voor een vlot verloop van de verkoop is de hulp van een immomakelaar zoals Immo Selekt meer dan welkom. Ze kennen alle kneepjes van het vak en nemen alles van je over. Denk aan de prijszetting, het adverteren van je woning, inplannen van bezichtigingen en alle administratieve taken. We weten bovendien als geen ander hoe we jouw appartement in de verf moeten zetten. Tijdens het volledige verkoopproces kan je met al je vragen en twijfels bij de medewerkers van Immo Selekt terecht.

Het wordt keer op keer bewezen dat de verkoop van een woning mét vastgoedmakelaar meer opbrengt en sneller verloopt. Waarom zou je het nog zonder doen? Maak snel een afspraak en we bekijken samen wat Immo Selekt voor je kan betekenen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.