Vastgoedmakelaar Temse

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar in Temse? Wil je een huis, appartement of opbrengsteigendom kopen, huren, verkopen of verhuren? Neem dan zeker contact op met Immo Selekt. We hebben vier vestigingen in het Waasland: Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel. Je vindt bij ons een ruim netwerk aan mogelijke kopers en verkopers en een sterke service!

Al jaren is Immo Selekt een belangrijke vastgoedmakelaar in het Waasland. Met onze vier vestigingen zijn we dan ook sterk plaatselijk verankerd en vind je bij ons een ruim aanbod als je

Maar ook als je vastgoed wil verkopen in Temse of verhuren in Temse ben je bij ons aan het juiste adres.

We kennen de vastgoedmarkt in Temse dan ook supergoed en kunnen je helpen met concrete tips. Ga je met ons in zee, dan mag je erop rekenen dat wij je persoonlijk bijstaan gedurende het integrale aan- of verkoopsproces.

Vastgoedmakelaar in Temse: Immo Selekt is een specialist

Je kan natuurlijk zelf ook de aan- of verkoop van je woning regelen. Toch biedt een ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar je een stevige meerwaarde. Waarom?

  • Wij zorgen ervoor dat je tegen de juiste prijs koopt of verkoopt. Een foute inschatting, als je zelf de aan- of verkoop in orde brengt, kan je enkele tienduizenden euro’s kosten.
  • We helpen je met de volledige administratie die bij een aankoop, verkoop, huur of verhuur hoort. Jijzelf hoeft je nergens druk over te maken. De compromis, het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... wij brengen dit alles voor jou in orde.
  • Onze medewerkers kennen de plaatselijke markt. Dankzij hun expertise en ervaring krijg je advies op maat. Bovendien zijn ze intensief opgeleid en volgen ze continu extra bijscholingen.
  • We beschikken over een breed netwerk aan mogelijke kopers en verkopers. Een deel van onze toegevoegde waarde bestaat erin om beide samen te brengen.

 Vastgoedmakelaar Temse: maak een afspraak

Wil je weten welke toegevoegde waarde een vastgoedmakelaar zoals Immo Selekt voor jou biedt? Maak meteen een afspraak.

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.