Vastgoedmakelaar Linkeroever

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar in Antwerpen-Linkeroever? Wil je kopen, huren, verkopen of verhuren? Contacteer dan zeker Immo Selekt. We hebben vier vestigingen in het Waasland: Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel. Wij bieden je een ruim netwerk aan potentiële kopers en verkopers en een sterke service!

Al jaren is Immo Selekt een toonaangevende vastgoed- of immomakelaar in het Waasland. Met onze vier vestigingen zijn we dan ook sterk lokaal verankerd en vind je bij ons een ruim aanbod als je

Maar ook als je wil verkopen in Antwerpen-Linkeroever of verhuren in Antwerpen-Linkeroever zijn wij jouw ideale partner.

We kennen de vastgoedmarkt in Linkeroever dan ook als onze broekzak en kunnen je helpen info en tips op maat, ongeacht of je koper of verkoper bent. Ga je met ons in zee, dan mag je erop rekenen dat wij je persoonlijk begeleiden gedurende het volledige aan- of verkoopsproces.

Vastgoedmakelaar in Antwerpen-Linkeroever: Immo Selekt is een specialist

Je kan natuurlijk zelf ook de aan- of verkoop van je woning regelen. Toch biedt een ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar je zeker een meerwaarde. Wat houdt die dan precies in?

  • We helpen je met de volledige administratie die bij een aankoop, verkoop, huur of verhuur hoort. Jijzelf hoeft je nergens zorgen over te maken. De compromis, het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... wij brengen dit alles voor jou in orde.
  • Wij helpen je om tegen de juiste prijs te kopen of verkopen. Een foute inschatting kan je immers enkele tienduizenden euro’s kosten. Zo’n blunders vermijd je maar beter.
  • Onze medewerkers kennen de lokale markt. Dankzij hun ervaring krijg je advies op maat. Bovendien zijn ze intensief opgeleid en volgen ze continu bijscholingen. Zo blijven ze bij met de meest recente updates in bijvoorbeeld wetgeving en rechtspraak. Je krijgt van ons dus steeds de laatste info.
  • We beschikken over een breed netwerk aan mogelijke kopers en verkopers.

 Vastgoedmakelaar Antwerpen-Linkeroever: maak een afspraak

Wil je weten welke meerwaarde een vastgoedmakelaar zoals Immo Selekt voor jou te bieden heeft? Maak meteen een afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.