Vastgoedmakelaar Beveren

Op zoek naar een vastgoedmakelaar in Beveren? Om te kopen, huren, verkopen of verhuren? Contacteer dan zeker Immo Selekt. We hebben vier vestigingen in het Waasland: Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel. We bieden je een uitgebreid netwerk aan potentiële kopers en verkopers en een sterke service!

Al jaren is Immo Selekt een belangrijke vastgoedmakelaar in het Waasland. Met onze vier vestigingen zijn we dan ook sterk lokaal verankerd en vind je bij ons een ruim aanbod als je

Maar ook als je een woning of appartement wil verkopen in Beveren of verhuren in Beveren kan je bij ons zeker terecht.

We kennen de vastgoedmarkt in Beveren dan ook door en door en kunnen je helpen met adviezen op maat. Ga je met ons in zee, dan mag je erop rekenen dat wij je persoonlijk begeleiden gedurende het volledige aan- of verkoopproces.

Vastgoedmakelaar in Beveren: Immo Selekt is een specialist

Je kan zelf ook de aan- of verkoop van je woning regelen. Maar evident is dit niet. Een ervaren en gespecialiseerd vastgoedmakelaar biedt je zeker een meerwaarde. Wat houdt die dan precies in?

  • Wij zorgen ervoor dat je het pand tegen de juiste prijs koopt of verkoopt. Een foute inschatting kan je immers tienduizenden euro’s kosten.
  • We helpen je met de volledige administratie die bij een aankoop, verkoop, huur of verhuur hoort: compromis, het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... wij brengen dit alles voor jou in orde. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.
  • Onze medewerkers kennen de lokale markt. We herkennen opportuniteiten. Bovendien zijn onze specialisten intensief opgeleid en volgen ze continu bijscholingen. Zo blijven ze bij met de meest recente updates in wetgeving en rechtspraak.
  • We beschikken over een breed netwerk aan mogelijke kopers en verkopers. Een deel van onze toegevoegde waarde bestaat erin om beide samen te brengen en te zorgen voor twee tevreden partijen.

 Vastgoedmakelaar Beveren: maak een afspraak

Wil je weten welke meerwaarde een vastgoedmakelaar voor jou te bieden heeft? Maak meteen een afspraak.

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.