Nieuwbouw te koop in Zwijndrecht

Nieuwbouw te koop in Zwijndrecht

Wil jij graag nieuwbouw kopen in Zwijndrecht? Of twijfel je nog tussen een bestaande woning en een nieuwbouwproject? Wel, een nieuwbouwwoning is over het algemeen een grotere investering, toch zijn er heel wat voordelen waar je rekening mee moet houden in je vergelijking. We zetten alle essentiële info voor je op een rijtje.

De voordelen van nieuwbouw

  • Inrichting op maat

Je nieuwe thuis voldoet van dag één aan al je interieurdromen. Jij kiest immers volledig zelf welke keuken, badkamer, deuren en vloeren je wilt. Stap je vroeg in een nieuwbouwproject, dan kan je zelfs nog structurele aanpassingen laten uitvoeren. Mag die ene slaapkamer net iets groter? Wil je liever een inloopdouche in plaats van een bad? Of moeten bepaalde stopcontacten op andere plekken komen? Alles kan!

  • Energiezuinig wonen

Nieuwbouwwoningen voldoen steeds aan de meest recente energienormen. Ze worden vaak uitgerust met onder andere zonnepanelen en een warmtepomp, zodat je onafhankelijk bent van de schommelende prijzen van fossiele brandstoffen. Dat resulteert in een lage energiefactuur en een positieve bijdrage aan het milieu. Met een nieuwbouwwoning ga je een duurzame toekomst tegemoet!

  • Optimaal wooncomfort

Bij nieuwbouwappartementen en -woningen is alles nieuw. Dankzij de nieuwste technieken voor ventilatie, verwarming en isolatie heb je de komende tien tot vijftien jaar vrijwel geen onderhoudskosten. Alles is tot in de puntjes in orde. Moest er toch iets niet in orde zijn, kan je tot tien jaar na de oplevering beroep doen op de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer, bouwheer en architect. Zij zijn verplicht om de problemen te verhelpen.

Nieuwbouw te koop in Zwijndrecht: een interessante investering

Een nieuwbouwappartement of -huis kopen om te verhuren is altijd een verstandige investering, aangezien bakstenen hun waarde doorheen de jaren goed behouden. Maar wat is nu de slimste keuze: een bestaande woning of een nieuwbouwwoning kopen? Aangezien een bestaande woning ongetwijfeld goedkoper is in aankoopprijs, betekent dat ook dat je de eerste jaren een hoger rendement uit de huurinkomsten zal halen. Echter, bij een bestaande woning loop je ook sneller tegen ingrijpende renovatiewerken en hoge kosten aan.

 

Langs de andere kant heeft een nieuwbouwwoning zeer lage onderhoudskosten. Dankzij de energiezuinigheid en het hoge comfortniveau is nieuwbouw bovendien erg aantrekkelijk voor potentiële huurders, wat maakt dat je gemakkelijk een hogere huurprijs kan vragen. Mocht je later besluiten om je investeringspand te verkopen, dan kan je bij nieuwbouw rekenen op een hoger rendement en snellere afhandeling.

Immo Selekt: de vastgoedspecialist voor je nieuwbouw in Zwijndrecht

Met meer dan 25 jaar ervaring op de Zwijndrechtse vastgoedmarkt is Immo Selekt de juiste partner voor al je vastgoedprojecten in het Waasland. Dankzij onze kennis, expertise en professionaliteit hebben we alles in huis om jouw vastgoeddroom werkelijkheid te maken. We kennen het huidige marktaanbod en de gangbare prijzen, zodat we je steeds gepast advies kunnen geven.

Op zoek naar interessante nieuwbouwprojecten in Zwijndrecht? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod. Heb je vragen of wil je graag meer info? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.