Nieuwbouw te koop in Temse

Nieuwbouw te koop in Temse

Zoek jij een nieuwbouw te koop in Temse? Of twijfel je nog tussen een bestaande woning en een nieuwbouwwoning? De aankoop van een nieuwbouwwoning vereist doorgaans een hogere investering, maar de voordelen van nieuwbouw zijn talrijk en verdienen zeker jouw aandacht. Hieronder zetten we alles wat je moet weten voor je op een rijtje.

Nieuwbouw te koop in Temse: een slimme investering

Aangezien bakstenen hun waarde behouden, is de aankoop van een nieuwbouwappartement of -huis om te verhuren altijd een interessante investering. Maar wat is nu de slimste zet: een bestaande woning of een nieuwbouwwoning kopen? Een bestaande woning is ongetwijfeld goedkoper in aankoopprijs. Bijgevolg zal het rendement van je huurinkomsten de eerste jaren hoger zijn. Bij een bestaande woning krijg je echter sneller af te rekenen met ingrijpende renovatiewerken en hoge kosten.

Een nieuwbouwwoning daarentegen heeft lage onderhoudskosten, waar je jarenlang van kan profiteren. Dankzij de energiezuinigheid en het hoge comfortniveau is nieuwbouw ook aantrekkelijker op de huurmarkt, waardoor je de huurprijs hoger kan leggen. Als je later besluit om je investeringspand te verkopen, kan je rekenen op een vlotte verkoop en een hoog rendement met een nieuwbouwwoning.

De voordelen van nieuwbouw

  • Energiezuinig wonen

Nieuwbouwwoningen voldoen aan de meest recente energienormen. Ze worden vaak uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp, waardoor je onafhankelijk bent van de variërende prijzen van fossiele brandstoffen. Dat resulteert in een lage energierekening en een positieve bijdrage aan het milieu. Met een nieuwbouwwoning ben je dus helemaal klaar voor een duurzame toekomst!

  • Optimaal wooncomfort

Alle voorzieningen en apparatuur in je nieuwbouwappartement of -woning zijn nieuw. De nieuwste technieken op het gebied van isolatie, verwarming en ventilatie worden gebruikt, zodat je de eerste tien tot vijftien jaar amper onderhoud nodig hebt. Je bent zeker dat alles tot in de puntjes in orde is en geniet van een optimaal wooncomfort. Mocht er toch iets mis zijn, dan kan je tot tien jaar na de oplevering van het pand beroep doen op de tienjarige aansprakelijkheid van de bouwheer, aannemer en architect. Zij zijn gedurende die periode verplicht om het probleem onder handen te nemen.

  • Persoonlijke inrichting

Jij kiest de badkamer, keuken, vloeren, deuren… van je dromen. Zo is je huis vanaf de eerste dag precies ingericht zoals jij het wilt. Stap je vroeg in een nieuwbouwproject, dan heb je vaak zelfs nog de mogelijkheid om structurele zaken te laten aanpassen. Wil je een inloopdouche in plaats van een bad? Heb je die ene slaapkamer graag iets groter? Of wil je bepaalde stopcontacten op een andere plaats. Het is allemaal mogelijk!

Immo Selekt: de vastgoedexpert voor je nieuwbouw in Temse

Immo Selekt heeft meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector. Daarmee zijn we een betrouwbare naam in het Waasland. We hebben de expertise, kennis en professionaliteit om jouw vastgoedproject in goede banen te leiden. Dankzij onze sterke verankering in de regio Temse hebben we een diepgaand inzicht in de lokale vastgoedmarkt. We kennen het huidige aanbod en de prijzen, wat ons de perfecte partner maakt voor jouw zoektocht naar een nieuwbouwappartement of -woning.

Zoek je interessante nieuwbouwprojecten? Bekijk dan zeker ons aanbod. Heb je vragen of wil je graag meer info? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan met plezier voor je klaar om je verder te helpen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.