Nieuwbouw te koop in Sint-Niklaas

Nieuwbouw te koop in Sint-Niklaas

Ben jij op zoek naar een nieuwbouw te koop in Sint-Niklaas? Of twijfel je toch nog tussen een bestaande woning en een nieuwbouwwoning? Wel, als je een nieuwbouw koopt, moet je in de meeste gevallen meer geld op tafel leggen. Maar… nieuwbouwwoningen hebben ook tal van voordelen die je niet over het hoofd mag zien. We zetten alles wat je moet weten hieronder voor je op een rijtje.

De voordelen van nieuwbouw

  • De inrichting van je dromen

Jij kiest de keuken, badkamer, vloeren… die je écht mooi vindt. Je huis ziet er dus vanaf de eerste dag precies uit zoals jij dat wilt. Als je vroeg in een nieuwbouwproject stapt, heb je vaak zelfs nog de mogelijkheid om structurele en praktische zaken te laten aanpassen. Wil jij die ene slaapkamer toch liever wat groter? Hoef je geen bad in de badkamer? Wil je stopcontacten op een andere plek? Het kan allemaal!

  • Het ultieme wooncomfort

Alle voorzieningen en apparatuur in je nieuwbouwwoning of -appartement zijn gloednieuw. Omdat de nieuwste technieken gebruikt zijn voor de verwarming, ventilatie en isolatie, heb je de eerste tien à vijftien jaar weinig of geen onderhoud. Je geniet dus van het ultieme wooncomfort en je bent zeker dat alles in orde is. Is er toch iets mis? Dan kan je tot tien jaar na de oplevering beroep doen op de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer, architect en bouwheer. Zij zijn in die periode verplicht om het probleem aan te pakken.

  • Energiezuinig wonen

De technieken die in nieuwbouw gebruikt worden, voldoen automatisch aan de huidige energienormen. In de meeste gevallen wordt er met zonnepanelen en een warmtepomp gewerkt, zodat je onafhankelijk bent van de fluctuerende prijzen van fossiele brandstoffen. Je energiefactuur blijft dus laag én je draagt je steentje bij aan het milieu. In je nieuwbouwwoning ben je dus met andere woorden helemaal klaar voor de toekomst!

Nieuwbouw te koop in Sint-Niklaas: een slimme investering

Bakstenen blijven hun waarde behouden. De aankoop van een appartement of huis om te verhuren is dus een slimme investering. Maar wat is nu het interessantst om te verhuren: een nieuwbouwwoning of een bestaande woning? In aankoopprijs is een bestaande woning ongetwijfeld goedkoper. De eerste jaren zal het rendement van je huurinkomsten dus hoger liggen. Bij een bestaande woning komen echter sneller kosten en grote werken kijken.

Langs de andere kant heeft een nieuwbouwwoning erg lage onderhoudskosten en kan je dankzij de tienjarige aansprakelijkheid op twee oren slapen. Door de hoge comfortgraad en energiezuinigheid is een nieuwbouw ook meer in trek bij huurders, zodat je de huurprijs hoger kan zetten. Beslis je later om je opbrengsteigendom opnieuw te verkopen? Dan kan je bij een nieuwbouw rekenen op een vlottere verkoop en een hoger rendement.

Immo Selekt: de vastgoedexpert voor je nieuwbouw in Sint-Niklaas

Met meer dan 25 jaar ervaring is Immo Selekt een vaste waarde in de Wase vastgoedsector. We hebben de kennis, expertise en professionaliteit in huis om jouw vastgoedproject in goede banen te leiden. Dankzij onze regionale verankering kennen we de vastgoedmarkt in de regio Sint-Niklaas door en door. We zijn op de hoogte van het aanbod en de prijzen, waardoor we de perfecte partner zijn in je zoektocht naar een nieuwbouwwoning- of appartement.

Ben jij nog op zoek naar nieuwbouw? Bekijk dan zeker ons aanbod. Heb je vragen of wil je graag meer info over onze nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.