Nieuwbouw te koop in Linkeroever

Nieuwbouw te koop in Linkeroever

Ben jij op zoek naar een nieuwbouw te koop in Linkeroever? Of twijfel je toch nog tussen een bestaande woning en een nieuwbouw? Voor een nieuwbouwwoning zal je dieper in je buidel moeten tasten. Al zijn er tal van voordelen die je niet over het hoofd mag zien als je de twee vergelijkt. We zetten alle essentiële info hieronder voor je op een rijtje.

Nieuwbouw te koop in Linkeroever: een slimme investering

Aangezien bakstenen doorheen de jaren hun waarde mooi behouden, is de investering in een nieuwbouwappartement of -huis om te verhuren altijd een slim idee. Maar wat is nu de interessantste investering: een bestaande woning of een nieuwbouwwoning? Omdat een bestaande woning goedkoper is in aankoopprijs, bezorgen de huurinkomsten je de eerste jaren een hoger rendement. Bij een bestaande woning moet je langs de andere kant wel altijd rekening houden met de mogelijkheid op ingrijpende renovatiewerken en hoge kosten.

Een nieuwbouwwoning anderzijds heeft zeer lage onderhoudskosten. Dankzij de hoge comfortgraad en energiezuinigheid is nieuwbouw bovendien erg in trek bij potentiële huurders, wat maakt dat je gemakkelijk een hogere huurprijs kan vragen. Beslis je later om je investeringspand te verkopen? Dan kan je bij nieuwbouw rekenen op een snellere afhandeling en hoger rendement.

De voordelen van nieuwbouw

  • Energiezuinig en duurzaam wonen

Nieuwbouwwoningen voldoen altijd aan de strengste energienormen. Om aan die normen te voldoen, worden ze meestal uitgerust met energiezuinige technieken zoals een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ben je onafhankelijk van de schommelende prijzen van fossiele brandstoffen. Het resultaat? Een lage energiefactuur en een positieve bijdrage aan het milieu. Met een nieuwbouwwoning ben je helemaal klaar voor een groene, duurzame toekomst!

  • Huis op maat

Je nieuwe thuis is vanaf dag één je ultieme droomhuis. Je kiest immers volledig zelf welke badkamer, keuken, deuren en vloeren je wilt. Als je vroeg in het nieuwbouwproject stapt, kan je zelfs nog structurele zaken laten aanpassen. Of je nu de masterbedroom graag nog iets groter wil, of liever een inloopdouche dan een bad hebt of extra stopcontacten wilt, het kan allemaal!

  • Ultiem wooncomfort

Bij nieuwbouwappartementen en -woningen is alles – je raadt het al – nieuw. Dankzij de nieuwste technieken voor isolatie, verwarming en ventilatie heb je de komende tien tot vijftien jaar zo goed als geen onderhoudskosten. Is er toch iets niet in orde? Dan kan je tot tien jaar na de oplevering beroep doen op de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer, bouwheer en architect. Zij zijn gedurende die periode immers verplicht om de problemen op te lossen.

Immo Selekt: de vastgoedspecialist voor je nieuwbouw in Linkeroever

Immo Selekt heeft meer dan 25 jaar ervaring op de lokale vastgoedmarkt. Dankzij onze expertise, kennis en professionaliteit zijn we de perfecte partner om al je vastgoedprojecten in de regio Linkeroever tot een goed einde te brengen. We kennen bovendien het huidige marktaanbod en zijn op de hoogte van de actuele vastgoedprijzen. Zo kunnen we je steeds advies op maat geven en hebben we alles in huis om jouw droomwoning te vinden.

Ben je nog op zoek naar aantrekkelijke nieuwbouwprojecten in Linkeroever? Check dan zeker het aanbod op onze website. Heb je vragen of wil je graag meer info? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.