Nieuwbouw te koop in Kruibeke

Nieuwbouw te koop in Kruibeke

Zoek jij een nieuwbouw te koop in Kruibeke? Of ben je er nog niet uit of je een bestaande woning of een nieuwbouwwoning wilt? Wel, bij de aankoop van een nieuwbouwwoning moet je doorgaans een hogere investering doen. Maar... nieuwbouwwoningen bieden ook diverse voordelen die je niet over het hoofd mag zien. We zetten alles wat je moet weten hieronder op een rijtje.

De voordelen van nieuwbouw

  • Optimaal wooncomfort

Alle voorzieningen en apparatuur in je nieuwbouwwoning of -appartement zijn spiksplinternieuw. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van verwarming, ventilatie en isolatie, heb je de eerste tien tot vijftien jaar weinig of geen onderhoud nodig. Je geniet van een optimaal wooncomfort en bent er zeker van dat alles in orde is. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kan je tot tien jaar na de oplevering beroep doen op de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer, architect en bouwheer. Zij zijn gedurende die periode verplicht om het probleem aan te pakken.

  • Droominrichting

Je bent vrij om de keuken, badkamer, vloeren… van je dromen te kiezen. Zo is je huis vanaf de eerste dag precies ingericht zoals jij het wenst. Als je vroeg instapt in een nieuwbouwproject, heb je vaak zelfs nog de mogelijkheid om structurele of praktische aanpassingen te doen. Wil je die ene slaapkamer iets groter hebben? Geen behoefte aan een bad in de badkamer? Wil je stopcontacten op een andere plek? Het is allemaal mogelijk!

  • Energiezuinig wonen

De technieken die in nieuwbouw gebruikt worden, voldoen steeds aan de meest actuele energienormen. Daardoor wordt er in de meeste gevallen met zonnepanelen en een warmtepomp gewerkt. Zo ben je onafhankelijk van de fluctuerende prijzen van fossiele brandstoffen. Je energiefactuur blijft bovendien laag én je draagt je steentje bij aan het milieu. In je nieuwbouwwoning ben je dus volledig klaar voor een duurzame toekomst!

Nieuwbouw te koop in Kruibeke: een slimme investering

Bakstenen behouden hun waarde. Daarom is de aankoop van een nieuwbouwappartement of -huis om te verhuren altijd een slimme investering. Maar wat is nu het meest interessant: een nieuwbouwwoning of een bestaande woning? Aangezien een bestaande woning ongetwijfeld goedkoper is qua aankoopprijs, zal het rendement van je huurinkomsten in de eerste jaren hoger liggen. Echter, bij een bestaande woning komen sneller kosten en grote renovatiewerken kijken.

Een nieuwbouwwoning anderzijds, heeft erg lage onderhoudskosten, waardoor je heel wat jaren op twee oren kan slapen. Dankzij de energiezuinigheid en de hoge comfortgraad is een nieuwbouw ook meer in trek op de huurdersmarkt, zodat je een hogere huurprijs kan vragen. Beslis je later om je opbrengsteigendom weer te verkopen? Dan kan je bij een nieuwbouw rekenen op een vlottere verkoop en meer rendement.

Immo Selekt: de vastgoedexpert voor je nieuwbouw in Kruibeke

Met meer dan 25 jaar ervaring is Immo Selekt een betrouwbare naam in de vastgoedsector van het Waasland. We beschikken over de kennis, expertise en professionaliteit om jouw vastgoedproject succesvol te begeleiden. Dankzij onze sterke verankering in de regio Sint-Niklaas hebben we een diepgaand inzicht in de lokale vastgoedmarkt. We zijn volledig op de hoogte van het actuele aanbod en de prijzen, waardoor we de ideale partner zijn in jouw zoektocht naar een nieuwbouwwoning of -appartement.

Ben jij nog op zoek naar nieuwbouw? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze nieuwbouwprojecten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier verder te helpen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.