Nieuwbouw te koop in Beveren

Nieuwbouw te koop in Beveren

Ben je op zoek naar een nieuwbouwproject in Beveren? Aarzel je nog tussen een bestaande woning en een nieuwbouwproject? Hoewel de aankoop van een nieuwbouwwoning doorgaans een hogere investering vereist, zijn er tal van voordelen die jouw aandacht verdienen. Hieronder zetten we alles wat je moet weten op een rijtje.

Nieuwbouw te koop in Beveren: een interessante investering

Bakstenen behouden hun waarde, waardoor de aankoop van een nieuwbouwappartement of -huis altijd een interessante investering is. Maar wat is nu de verstandigste keuze om te verhuren: een bestaande woning of een nieuwbouwwoning? Een bestaande woning is gegarandeerd goedkoper in aankoopprijs, zodat het rendement van je huurinkomsten de eerste jaren hoger zal liggen. Bij een bestaande woning loop je echter sneller tegen ingrijpende renovatiewerken aan, wat je meteen een hoop geld en tijd zal kosten.

Anderzijds heeft een nieuwbouwwoning erg lage onderhoudskosten. Dankzij de hoge comfortgraad en de energiezuinigheid is nieuwbouw erg in trek op de huurmarkt. Je kan dus met gemak een hogere huurprijs vragen. Beslis je later om je investeringspand te verkopen, dan kan je bij een nieuwbouwwoning rekenen op een vlotte afhandeling en een hoger rendement.

De voordelen van nieuwbouw

  • Optimaal wooncomfort

Bij nieuwbouwappartementen en -woningen is alles volledig nieuw. De nieuwste technieken op het gebied van verwarming, isolatie en ventilatie zorgen ervoor dat je de komende tien tot vijftien jaar vrijwel geen onderhoudskosten hebt. Alles is tot in de puntjes verzorgd, en mocht er toch iets misgaan, kan je tot tien jaar na de oplevering rekenen op de tienjarige aansprakelijkheid van de bouwheer, aannemer en architect. Zij zijn wettelijk verplicht om eventuele problemen aan te pakken.

  • Energiezuinig wonen

Nieuwbouwwoningen voldoen aan de actuele energienormen en zijn meestal uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp. Dat betekent dat je niet afhankelijk bent van de variabele prijzen van fossiele brandstoffen. Je geniet van een lage energierekening en draagt bij aan het milieu. Met een nieuwbouwwoning ben je klaar voor een duurzame toekomst!

  • Persoonlijke inrichting

Je nieuwe huis voldoet meteen aan al je interieurdromen, want je hebt de vrijheid om de badkamer, keuken, vloeren en deuren volledig zelf kiezen. Als je vroeg in een nieuwbouwproject stapt, kan je zelfs structurele wijzigingen laten doorvoeren. Wil je liever een inloopdouche in plaats van een bad? Mag die ene slaapkamer net iets groter? Of wil je stopcontacten op andere plekken? Het kan allemaal gerealiseerd worden!

Immo Selekt: de vastgoedspecialist voor je nieuwbouw in Beveren

Met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector is Immo Selekt de idealer partner voor al je vastgoedprojecten in het Waasland. We beschikken over de expertise, kennis en professionaliteit om jouw vastgoeddroom te realiseren. Dankzij onze sterke verankering in de regio Beveren hebben we diepgaand inzicht in de lokale vastgoedmarkt. We zijn op de hoogte van het huidige aanbod en de prijzen, zodat we jou met correct advies verder kunnen helpen.

Ben je op zoek naar interessante nieuwbouwprojecten in de regio Beveren? Bekijk dan zeker ons aanbod. Heb je vragen of wil je meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons enthousiaste team staat klaar om je verder te helpen en jouw vastgoeddroom werkelijkheid te maken!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.