Immokantoor Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een vastgoedkantoor of immomakelaar in Zwijndrecht? Wil je kopen, huren, verkopen of verhuren? Doe dan een beroep op Immo Selekt: een ervaren en gerenommeerd vastgoedmakelaar in het Waasland, met vestigingen in Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel.

 

Immokantoor Zwijndrecht: Immo Selekt als belangrijke lokale speler

Precies door onze jarenlange expertise en aanwezigheid op de vastgoedmarkt in het Waasland, geniet Immo Selekt een vlekkeloze reputatie. Je vindt bij ons niet alleen een uitgebreid vastgoedaanbod in Zwijndrecht als potentiële koper, maar wordt ook maximaal ontzorgd en begeleid als je vastgoed wil verkopen. In elke stap van het verkoopproces ondersteunen wij je met raad en daad.

 

Immokantoor in Zwijndrecht: de meerwaarde van een vastgoedmakelaar

Waarom doe je er goed aan om, ongeacht of je koper, verkoper, huurder of verhuurder bent, een beroep te doen op een professionele vastgoedmakelaar zoals Immo Selekt?

  • Als je met een medisch probleem kampt, dan ga je te rade bij een specialist. Voor een lek in je waterleiding bel je een vakman. Waarom zou je dat dan niet doen als je een huis, appartement of opbrengsteigendom wil kopen of verkopen, Het gaat over een groot bedrag en er zijn heel wat aandachtspunten waarmee je rekening moet houden …
  • Vastgoedmakelaars zoals Immo Selekt hebben een grondige opleiding achter de rug en moeten heel wat deontologische regels volgen. Onze medewerkers volgen ook continu bijscholingen. Je krijgt dus een goede service voor wat je betaalt.
  • Toegegeven: als je jouw woning zelf verkoopt (zonder immokantoor), hoef je het commissieloon van de vastgoedmakelaar niet te betalen. Maar dan moet je ook overal zelf voor instaan: administratie, publiciteit, controle van documenten, de verkoop … Heb je al eens berekend hoeveel het je zou kosten als je dat alles zelf moet doen en bekostigen? En ken je ook alle kleine lettertjes waarmee je rekening moet houden vanuit de wetgeving? Weet je bijvoorbeeld zelf voldoende over de verplichtingen inzake het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... Ben je in staat om een ontwerp van verkoopovereenkomst te doorgronden en eventuele onvolkomenheden te ontdekken? Je vastgoedmakelaar doet dit allemaal voor jou.
  • Immo Selekt beschikt over een breed netwerk aan mogelijke kopers en verkopers. Onze taak bestaat erin om beide met elkaar in contact te brengen en te zorgen voor een deal die beide partijen tevreden stemt. Raakt je woning daardoor snel verkocht tegen een goede prijs, dan heeft dit natuurlijk ook een toegevoegde waarde.
  • Wij kennen de lokale markt en kunnen je dus ook feedback geven over de prijszetting van een pand: is het realistisch of veel te hoog ingeschat? Dit is essentieel voor een goede voortgang van de verkoop.

 

Immokantoor Zwijndrecht: maak een afspraak

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met je vastgoedplannen? Maak meteen afspraak.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.