Immokantoor Temse

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar in Temse? Wil je kopen, huren, verkopen of verhuren? Doe dan een beroep op Immo Selekt: een ervaren en gerenommeerd vastgoedmakelaar in het Waasland, met vestigingen in Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel.

 

Immokantoor Temse: Immo Selekt als belangrijke lokale speler

Precies door onze jarenlange aanwezigheid en verankering op de vastgoedmarkt in het Waasland, alsook door onze vakkennis, geniet Immo Selekt een vlekkeloze reputatie. Je vindt bij ons niet alleen een uitgebreid vastgoedaanbod in Temse als potentiële koper, maar wordt ook maximaal begeleid als je vastgoed wil verkopen. In elke stap van het verkoopproces ondersteunen wij je met persoonlijk advies.

 

Immokantoor in Temse: de meerwaarde van een vastgoedmakelaar

Waarom is het een goed idee om, ongeacht of je koper, verkoper, huurder of verhuurder bent, een professionele vastgoedmakelaar aan te spreken?

  • Als je een medisch probleem hebt, stap je naar een specialist. Voor een lek in je waterleiding doe je een beroep op een vakman. Waarom zou je dat dan niet doen als je een huis, appartement of opbrengsteigendom wil kopen of verkopen, Het gaat over een pak geld en er zijn heel wat aandachtspunten waarmee je rekening moet houden …
  • Vastgoedmakelaars zoals Immo Selekt hebben een langdurige en uitgebreide opleiding achter de rug en moeten een brede set aan deontologische regels volgen. Onze medewerkers volgen ook continu bijscholingen. Je krijgt dus waar voor je geld.
  • Toegegeven: als je jouw woning zelf verkoopt, spaar je het commissieloon van de immomakelaar uit. Maar dan dien je ook overal zelf voor in te staan: administratie, reclame, controle van documenten, de verkoop … Heb je al eens uitgezocht hoeveel het je zou kosten als je dat alles zelf moet doen en bekostigen? En ken je ook alle details waarmee je rekening moet houden vanuit de wetgeving? Weet je bijvoorbeeld zelf voldoende over de verplichtingen inzake het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... Ben je in staat om een ontwerp van verkoopovereenkomst te doorgronden en eventuele onvolkomenheden te ontdekken? Je vastgoedmakelaar doet dit allemaal voor jou.
  • Immo Selekt beschikt over een uitgebreid netwerk aan potentiële kopers en verkopers. Onze taak bestaat erin om de partijen met elkaar in contact te brengen en te zorgen voor een deal die iedereen tevreden stemt. Raakt je woning daardoor snel verkocht tegen een goede prijs, dan heeft dit natuurlijk ook een toegevoegde waarde.
  • Wij kennen de lokale markt en kunnen je dus ook feedback geven over de prijszetting van een pand: is het realistisch of veel te hoog ingeschat? Dit is essentieel voor een goede voortgang van de verkoop.

 

Immokantoor Temse: maak een afspraak

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met je vastgoedplannen? Maak meteen afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.