Immokantoor Kruibeke

Ben je op zoek naar een immokantoor in Kruibeke? Wil je kopen, huren, verkopen of verhuren? Neem dan Immo Selekt onder de arm: een ervaren en gerenommeerd vastgoedmakelaar in het Waasland, met vestigingen in Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel.

 

Immokantoor Kruibeke: Immo Selekt als belangrijke lokale speler

Precies door onze jarenlange aanwezigheid en verankering op de vastgoedmarkt in het Waasland, geniet Immo Selekt een ijzersterke reputatie. Je vindt bij ons als potentiële koper een uitgebreid vastgoedaanbod in Kruibeke, maar wordt ook maximaal ontzorgd en begeleid als je vastgoed wil verkopen. In elke stap van het verkoopproces ondersteunen wij je met raad en daad. Je wordt op een erg persoonlijke manier door ons geholpen.

 

Immokantoor in Kruibeke: de meerwaarde van een vastgoedmakelaar

Waarom doe je er goed aan om, ongeacht of je koper, verkoper, huurder of verhuurder bent, een professionele vastgoedmakelaar onder de arm te nemen?

  • Als je een medisch probleem hebt, ga je te rade bij een specialist. Voor een lek in je waterleiding bel je een vakman. Waarom zou je dat dan niet doen als je een huis, appartement of opbrengsteigendom wil kopen of verkopen, Het gaat over een pak geld en er zijn heel wat aspecten waarmee je rekening dient te houden …
  • Vastgoedmakelaars zoals wij hebben een grondige opleiding achter de rug en moeten een uitgebreide set aan deontologische regels volgen. Onze medewerkers volgen ook continu bijscholingen. Je krijgt dan ook een uitgebreide en correcte service.
  • Als je jouw woning zelf verkoopt, dan spaar je het commissieloon van de vastgoedmakelaar uit. Dat klopt. Maar dan moet je ook overal zelf voor instaan: administratie, publiciteit, controle van alle documenten, de verkoop zelf … Heb je al eens berekend hoeveel het je zou kosten als je dat alles zelf moet in orde brengen en bekostigen? En ken je ook alle details waarmee je rekening moet houden vanuit de wetgeving? Weet je bijvoorbeeld zelf genoeg over de verplichtingen inzake het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... Ben je in staat om een ontwerp van verkoopovereenkomst te doorgronden en eventuele onvolkomenheden te ontdekken? Je vastgoedmakelaar doet dit allemaal voor jou.
  • Immo Selekt beschikt over een uitgebreid netwerk aan mogelijke kopers en verkopers. Onze opdracht bestaat erin om beide met elkaar in contact te brengen en te zorgen voor een akkoord dat beide partijen tevreden stemt. Raakt je woning daardoor snel verkocht tegen een goede prijs, dan heeft dit natuurlijk ook een toegevoegde waarde.
  • Wij kennen de lokale markt door en door en kunnen je dus ook feedback geven over de prijszetting van een pand: is het realistisch of veel te hoog ingeschat? Dit is essentieel voor een goede voortgang van de verkoop.

 

Immokantoor Kruibeke: maak een afspraak

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met je vastgoedplannen? Maak meteen afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.