Immokantoor Beveren

Ben je op zoek naar een vastgoedkantoor of immomakelaar in Beveren? Wil je kopen, huren, verkopen of verhuren? Doe dan een beroep op Immo Selekt: een ervaren en gerenommeerd vastgoedmakelaar in het Waasland, met vestigingen in Sint-Niklaas, Zwijndrecht, Melsele en Bazel.

 

Immokantoor Beveren: Immo Selekt als belangrijke lokale speler

Precies door onze jarenlange aanwezigheid en verankering op de vastgoedmarkt in het Waasland, geniet Immo Selekt een ijzersterke reputatie. Je vindt bij ons niet alleen een uitgebreid vastgoedaanbod in Beveren als potentiële koper, maar wordt ook volledig ontzorgd en geholpen als je vastgoed wil verkopen. In elke fase van het verkoopproces ondersteunen wij je met raad en daad.

 

Immokantoor in Beveren: de meerwaarde van een vastgoedmakelaar

Waarom is het zinvol om, ongeacht of je koper, verkoper, huurder of verhuurder bent, een professionele vastgoedmakelaar onder de arm te nemen?

  • Heb je een medisch probleem, dan ga je te rade bij een specialist. Voor een lek in je waterleiding bel je een vakman. Waarom zou je dat dan niet doen als je een huis, appartement of opbrengsteigendom wil kopen of verkopen, Het gaat over een bom geld en er zijn heel wat aandachtspunten waarmee je rekening moet houden …
  • Vastgoedmakelaars zoals Immo Selekt hebben een gedetailleerde opleiding achter de gevolgd en moeten een uitgebreide set aan deontologische regels naleven. Onze medewerkers volgen ook continu bijscholingen. Je krijgt dus waar voor je geld en wordt op de best mogelijke manier begeleid.
  • Toegegeven: als je jouw woning zelf verkoopt, spaar je het commissieloon van de vastgoedmakelaar uit. Maar dan moet je ook overal zelf voor instaan: administratie, publiciteit, controle van documenten, de verkoop … Heb je al eens uitgevogeld hoeveel het je zou kosten als je dat alles zelf moet doen en bekostigen? En ken je ook alle details waarmee je rekening moet houden vanuit de wetgeving? Weet je zelf voldoende over de verplichtingen inzake het keuringsverslag van de elektrische installatie, het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het postinterventiedossier, bodemattest, ... Ben je in staat om een ontwerp van verkoopovereenkomst te doorgronden en eventuele onvolkomenheden te ontdekken? Je vastgoedmakelaar neemt dit allemaal voor zijn rekening.
  • Immo Selekt beschikt over een uitgebreid netwerk aan mogelijke kopers en verkopers. Wij brengen kopers en verkopers van vastgoed met elkaar in contact en zorgen voor een deal die beide partijen tevreden stemt.
  • Wij kennen het Waasland als onze broekzak en kunnen je dus ook feedback geven over de prijszetting van jouw pand: is het realistisch of veel te hoog ingeschat? Dit is essentieel voor een goede voortgang van de verkoop.

 

Immokantoor Beveren: maak een afspraak

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met je vastgoedplannen? Maak meteen afspraak.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.