Huis te koop Temse

Op zoek naar een huis of appartement in Temse? Dan is Immo Selekt jouw ideale partner om je droomwoning in het Waasland te vinden.

 

Huis te koop in Temse: aanbod

Immo Selekt beschikt over een uitgebreid aanbod aan huizen te koop in Temse. Ongeacht of je een huis, villa, appartement of opbrengsteigendom wenst, gaan wij voor jou op zoek naar de best mogelijke deal! Heb je specifieke wensen en verwachtingen (een grote tuin, centrale ligging, meerdere slaapkamers of badkamers, ruimte voor een praktijk …)? Bekijk alvast onze panden in portefeuille in Temse en je vindt er ongetwijfeld wat je zoekt. Wil je graag een gesprek over jouw plannen of dromen, maak dan zeker een afspraak. Kom binnen voor een nieuw verhaal!

Heb je toch niet meteen iets gevonden in ons aanbod? Vertel ons dan zeker wat je precies zoekt. Vul hier je voorkeuren in. Je krijgt van ons een mailtje telkens we een pand in portefeuille hebben dat beantwoordt aan jouw verwachtingen.

Bij Immo Selekt hebben we tonnen ervaring en zijn we zeer goed bekend in het Waasland. We hebben verschillende vestigingen (Sint-Niklaas, Bazel, Zwijndrecht en Melsele) en beschikken dan ook over een zeer groot netwerk om potentiële kopers en verkopers bij elkaar te brengen.

 

Huis te koop in Temse: prijs

Heb je al een concreet budget in je hoofd? Dan kan je gerust al een kijkje nemen in ons vastgoed te koop in Temse. Vind je niet meteen een woning die aansluit bij jouw financiële situatie, bel of mail ons dan even: we leggen dan een afspraak vast en gaan meteen op zoek naar een oplossing voor jou. We bieden immers huizen en appartementen aan voor grote en kleinere budgetten.

 

Huis te koop in Temse: vastgoedkantoor

Ben je op huizenjacht in Temse? Dan zullen we je bij Immo Selekt met de grootste zorg begeleiden. Zo voeren we samen met jou de onderhandelingen met de verkoper, brengen we alle documenten in orde en geven we natuurlijk een antwoord op al jouw vragen. Bij elke stap in het verkoopproces kan je op ons rekenen. Wil je meer weten over onze service? Maak dan meteen een afspraak.

 

Huis te koop in Temse: afspraak

Laat ons jou helpen in je zoektocht naar je droomwoning. Maak meteen een afspraak!

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.