Bestaande woning in Zwijndrecht te koop

Immo Selekt is the place to be als je op zoek bent naar een bestaande woning die in Zwijndrecht te koop staat. In ons aanbod vind je heel wat aantrekkelijke huizen en appartementen. Onze tips in dit artikel helpen je om je droomwoning al in enkele stappen te vinden.

Tips om je droomwoning in Zwijndrecht te vinden

Om je droomwoning in Zwijndrecht te vinden moet je veel immosites afstruinen en heb je gegarandeerd ook een portie geluk nodig. Met de volgende stappen helpen we je alvast op pad.

  • Waar ga je op zoek?

Als erkend vastgoedmakelaar beschikken wij over een ruim aanbod aan woningen die te koop staan in de regio van Zwijndrecht. Laat je wensen achter op onze website en wij houden je op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan je wensen en eisen.

  • Waar ben je concreet naar op zoek?

Om je droomwoning te vinden, moet je natuurlijk eerst weten waar je precies naar op zoek bent en welke eisen of wensen dealbreakers zijn. Is een centrale ligging belangrijk? Wat is de minimum bewoonbare oppervlakte, het minimumaantal slaapkamers en de maximumprijs? Wil je een appartement of huis kopen, dat te renoveren of instapklaar is? Is een terras of tuin een must? Moet er parkeerplek aanwezig zijn?

  • Stel de juiste vragen

Als je een degelijk pand hebt gevonden, is het tijd voor de bezichtiging. Een bezoek is de uitgelegen kans om enkele prangende vragen aan de eigenaars of de makelaar te stellen. Wat zijn de vaste maandelijkse kosten? Hoe is het met de structuur van de woning gesteld? Klop ook zeker eens bij de buren aan. Zij kunnen je meer vertellen over de buurt, hoelang de vorige eigenaars er woonden en misschien zelfs waarom ze verhuizen. De buren zullen je in alle waarschijnlijkheid meer (delicate) informatie geven dan de eigenaars.

Kopen, slopen en renoveren van een bestaande woning in Zwijndrecht

Je droomwoning vinden kan een zoektocht van lange adem zijn. Het is dan ook zaak om je opties open te houden. Ga niet alleen instapklare woningen bezoeken, maar hou ook je ogen open voor oudere woningen met potentieel. Al schrikt de jaren 50 inrichting je af, als de vraagprijs lager ligt, is er nog budget over om grondig te renoveren. Er geldt trouwens een verlaagd btw-tarief voor de afbraak en heropbouw van woningen. Je betaalt tot eind 2023 slechts 6% btw in plaats van 21%.

Waarom met Immo Selekt in zee gaan?

Immo Selekt is dankzij haar 25 jaar ervaring een vaste waarde in de vastgoedsector. We zijn de ideale partner in je zoektocht naar een woning in Zwijndrecht. Onze kantoren in het centrum van Zwijndrecht, Melsele, Bazel en Sint-Niklaas geven ons bovendien de nodige lokale verankering.

Spring dus eens binnen in ons kantoor op Dorp West 4. We luisteren naar je verhaal en gaan voor jou op zoek naar een woning die voldoet aan je noden en wensen. Verkoop je je oude woning? Immo Selekt helpt je aan de hand van een gratis schatting om je woning aan de juiste prijs op de markt te zetten, zodat die snel en correct verkocht raakt.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.