Bestaande woning in Temse te koop

Op zoek naar een bestaande woning die te koop staat in de omgeving van Temse? Dan ben je bij Immo Selekt aan het juiste adres. We beschikken over een aantrekkelijk aanbod aan huizen en appartementen die te koop staan in de ruime omgeving van het Waasland. Ontdek hier hoe je je droomwoning vindt in enkele stappen.

Kopen, slopen en renoveren van een bestaande woning in Temse

Tijdens je huizenjacht vind je hoogstwaarschijnlijk niet meteen wat je zoekt. Ga daarom oude woningen zeker niet uit de weg. Houd tijdens een bezichtiging je ogen open voor renovatiemogelijkheden. Bij oude woningen ligt de verkoopprijs immers lager, wat meer ruimte laat voor verbouwingen. Er geldt momenteel trouwens een verlaagd btw-tarief voor de afbraak en heropbouw van woningen. Je betaalt tot het einde van 2023 slechts 6% btw in plaats van 21%. Zeker de moeite dus!

Tips om je droomwoning in Temse te vinden

Een portie geluk komt er ook zeker bij kijken, als je je droomwoning in Temse wilt vinden. Maar volgende stappen helpen je de succesratio van je zoektocht te verhogen.

  • Waar ben je concreet naar op zoek?

Voor je aan je huizenjacht begint, moet je weten waar je precies naar op zoek bent. Wil je een appartement of huis kopen, dat te renoveren of instapklaar is? Is een terras of tuin een must? Wat is het minimumaantal slaapkamers, de minimum bewoonbare oppervlakte en de maximumprijs? Moet er parkeerplek aanwezig zijn? Is een centrale ligging belangrijk?

  • Waar ga je op zoek?

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan woningen in onze vastgoedportefeuille. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we laten het je weten als er nieuwe panden zijn die aan je eisen voldoen. Laat ook zeker je wensen achter op onze website, dan gaan wij voor jou op zoek naar je droomwoning.

  • Stel de juiste vragen

Als je enkele aantrekkelijke panden gevonden hebt, is het zaak om tijdens de bezichtigingen de juiste vragen te stellen. Wat zijn de vaste kosten? Hoe is het met de structuur van de woning? Tip: sla ook een praatje met de buren. Vraag hen hoelang de vorige eigenaars in het pand gewoond hebben, waarom ze verhuizen en hoe de buurt is. De buren geven je waarschijnlijk iets meer prijs dan de eigenaars.

Waarom met Immo Selekt in zee gaan?

Immo Selekt heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Wase vastgoedsector. We zijn dan ook de perfecte partner in je zoektocht naar de ideale woning in Temse. Dankzij onze kantoren in Sint-Niklaas, Bazel, Melsele en Zwijndrecht beschikken we bovendien over de nodige lokale verankering.

Spring dus zeker eens binnen in een van onze kantoren. We luisteren naar je noden en wensen en gaan voor jou op zoek naar de woning van je dromen. Ga je je oude woning verkopen? Ook daar staat Immo Selekt je in bij. Aan de hand van een gratis schatting zetten we je woning aan de juiste prijs op de markt, zodat die voor je het weet verkocht raakt.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.