Bestaande woning in Sint-Niklaas te koop

Ben jij op zoek naar een bestaande woning die te koop staat in de regio van Sint-Niklaas? Dan ben je bij Immo Selekt aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod aan huizen en appartementen die te koop staan in het Waasland. Hoe je jouw droomwoning vindt, lees je in dit artikel.

Tips om je droomwoning in Sint-Niklaas te vinden

Om je droomwoning in Sint-Niklaas te vinden, moet je de nodige dosis geluk hebben. Maar als je enkele stappen steevast doorloopt, ligt die succesratio al heel wat hoger.

  • Waar ben je concreet naar op zoek?

Voor je aan je huizenjacht begint, moet je natuurlijk weten waar je precies naar op zoek bent. Ga je voor een huis of appartement, instapklaar of te renoveren? Wat is de maximumprijs, de minimum bewoonbare oppervlakte en het minimumaantal slaapkamers? Is een tuin of terras essentieel? Moet er parkeerplaats aanwezig zijn? En is een centrale ligging belangrijk?

  • Waar ga je op zoek?

Als vastgoedmakelaar hebben wij een mooi aanbod in onze portefeuille. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij houden je op de hoogte van nieuwe panden die in ons aanbod komen en aan je eisen voldoen. Op onze website kan je ook je wensen achterlaten. Wij gaan vervolgens voor jou op zoek.

  • Stel de juiste vragen

Heb je enkele interessante panden gevonden? Dan is het zaak om tijdens je bezoek de juiste vragen te stellen over onder andere de vaste kosten en de structuur van het pand. Het is ook altijd een goed idee om een praatje met de buren te slaan. Vraag hen hoe de buurt is, hoelang de vorige eigenaars in de woning gewoond hebben en waarom ze verhuizen. Je komt er waarschijnlijk wel wat anders te weten dan van de eigenaars zelf.

 Kopen, slopen en renoveren van een bestaande woning in Sint-Niklaas

In maar heel weinig gevallen zal je meteen een woning vinden die volledig in het plaatje van de ideale droomwoning past. Het is daarom belangrijk om ook oude woningen te bekijken en je ogen open te houden voor de mogelijkheden als je zou renoveren. Als je een lagere aankoopprijs hebt, is er immers meer ruimte om verbouwingen door te voeren. Wist je trouwens dat er momenteel een verlaagd btw-tarief geldt voor de afbraak en heropbouw van woningen? Je betaalt slechts 6% btw in plaats van 21%. Zeker de moeite om eens te bekijken dus!

 Waarom met Immo Selekt in zee gaan?

Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector. We zijn dus de perfecte partner om je te adviseren in de zoektocht naar je droomwoning in Sint-Niklaas. Met kantoren op de Grote Markt in Sint-Niklaas, in Bazel, Melsele en Zwijndrecht hebben we de nodige lokale verankering in het Waasland.

Maak dus snel een afspraak in een van onze kantoren. We luisteren naar je wensen en behoeftes en gaan voor jou op zoek. Zo heb je in één, twee, drie de woning van je dromen gevonden. Wil je je oude woning verkopen? Ook daar zorgt Immo Selekt voor. Dankzij onze gratis schatting plakt er meteen een juist prijskaartje aan je woning en wordt die voor je het weet verkocht.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.