Bestaande woning in Linkeroever te koop

Ben je op zoek naar een bestaande woning in Linkeroever? Dan is Immo Selekt the place to be. In ons aanbod hebben we heel wat interessante huizen en appartementen in de regio. Lees onze tips in dit artikel en je vindt je droomwoning al in enkele stappen.

Kopen, slopen en renoveren van een bestaande woning in Linkeroever

Tijdens je huizenjacht moet je zeker je opties openhouden. Het kan immers een zoektocht van lange adem worden om je droomwoning te vinden. Ga niet alleen maar instapklare woningen bezichtigingen, maar hou ook je ogen open voor het potentieel van oudere woningen. De vraagprijs ligt voor dat soort panden heel wat lager, waardoor er nog budget over is om grondig te renoveren, zodat alles volledig naar jouw goesting is. Voor de afbraak en heropbouw van woningen geldt er trouwens tot eind 2023 een verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21% btw.

Tips om je droomwoning in Linkeroever te vinden

Zoeken, zoeken en nog eens zoeken. Dat is de beste manier om je droomwoning in Linkeroever te vinden. Al heb je natuurlijk ook een portie geluk nodig. Met de volgende stappen helpen we je alvast op weg.

  • Waar ga je op zoek?

Immo Selekt beschikt als erkend vastgoedmakelaar over een uitgebreid aanbod aan huizen en appartementen die te koop staan in de regio Linkeroever. Op onze website kan je je wensen en je gegevens achterlaten. Wij houden je vervolgens op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan je eisen en wensen.

  • Waar ben je concreet naar op zoek?

Vooraleer je aan je huizenjacht begint, moet je natuurlijk weten waar je nu precies naar op zoek bent. Wat is de minimum bewoonbare oppervlakte, het minimumaantal slaapkamers en de maximumprijs? Is een centrale ligging essentieel?  Wil je een appartement of huis kopen, dat te renoveren of instapklaar is? Is parkeerplek een must? Moet er een terras of tuin aanwezig zijn? Waar wil je eventueel op inboeten en wat zijn de dealbrekers?

  • Stel de juiste vragen

Heb je een potentiële woning gevonden? Dan is het tijd voor de bezichtiging. Een bezoek is het perfecte moment om enkele belangrijke vragen aan de eigenaars of de makelaar te stellen. Wat zijn de vaste maandelijkse kosten? Hoe is het met de structuur van de woning gesteld? Het is trouwens een goed idee om ook eens aan te kloppen bij de buren en te polsen hoelang de vorige eigenaars er woonden, waarom ze verhuizen en hoe de buurt is. Ze zullen waarschijnlijk meer prijs geven dan de eigenaars.

Waarom met Immo Selekt in zee gaan?

Immo selekt is jouw perfecte vastgoedpartner. We zijn al meer dan 25 jaar een vaste waarde in de vastgoedsector in de regio Linkeroever en hebben met vier kantoren de nodige lokalen verankering. Spring dus zeker eens binnen in ons kantoor in Zwijndrecht, Melsele, Bazel of Sint-Niklaas. We luisteren naar je verhaal en gaan voor jou op zoek naar een huis of appartement dat voldoet aan je noden en wensen. Verkoop je je oude woning? Aan de hand van een gratis schatting helpt Immo Selekt je om je woning op de markt te zetten, zodat die snel en aan een correct prijs verkocht raakt.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.