Bestaande woning in Kruibeke te koop

Zoek je een bestaande woning die te koop staat in de regio van Kruibeke? Klop dan aan bij Immo Selekt. We beschikken over een uitgebreid aanbod aan appartementen en huizen die te koop staan in de ruime regio van het Waasland. Ontdek in dit artikel hoe jij je droomwoning vindt.

Kopen, slopen en renoveren van een bestaande woning in Kruibeke

De kans is klein dat je meteen je ideale droomwoning vindt. Ga daarom ook oude woningen bezichtigen en houd je ogen open voor de mogelijkheden als je zou renoveren. De aankoopprijs zal lager liggen dan bij nieuwe of recent gerenoveerde woningen, waardoor er meer ruimte is om verbouwingen te doen. Momenteel geldt er trouwens een verlaagd btw-tarief voor de afbraak en heropbouw van woningen. Je betaalt slechts 6% btw in plaats van 21%. Zeker de moeite om eens te bekijken!

Tips om je droomwoning in Kruibeke te vinden

Je hebt zeker een portie geluk nodig om je droomwoning in Kruibeke tegen te komen. Maar als je de volgende stappen steevast doorloopt, heb je gegarandeerd meer succes.

  • Waar ga je op zoek?

Als ervaren vastgoedmakelaar beschikken wij over een uitgebreid aanbod in onze portefeuille. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij brengen je op de hoogte van nieuwe panden die aan je eisen voldoen. Laat gerust je wensen achter op onze website, dan gaan wij voor jou op zoek.

  • Waar ben je concreet naar op zoek?

Ben je op zoek naar een appartement of huis, te renoveren of instapklaar? Wat is het minimumaantal slaapkamers, de minimum bewoonbare oppervlakte en de maximumprijs? Is een terras of tuin een must? Is een centrale ligging belangrijk? Moet er parkeerplek aanwezig zijn? Voor je aan je huizenjacht begint, moet je natuurlijk weten waar je precies naar op zoek bent.

  • Stel de juiste vragen

Eens je enkele interessante panden gevonden hebt, is het tijd voor de bezichtigingen. Het is belangrijk dat je tijdens je bezoek de juiste vragen stelt. Denk aan de vaste kosten en de structuur van het pand. Een tip: sla een praatje met de buren. Vraag hen hoe de buurt is, hoelang de vorige eigenaars in de woning gewoond hebben en waarom ze verhuizen. De buren vertellen je waarschijnlijk meer dan de eigenaars van het pand.

Waarom met Immo Selekt in zee gaan?

Met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector is Immo Selekt de perfecte partner om je te adviseren in je zoektocht naar de ideale woning in Kruibeke. Met kantoren in Bazel, Zwijndrecht, Melsele en Sint-Niklaas hebben we de nodige lokale verankering in het Waasland.

Maak dus zeker een afspraak in een van onze kantoren. We luisteren naar je noden en wensen en gaan voor jou aan de slag. We helpen je om in één, twee, drie de woning van je dromen te vinden. Ben je van plan om je oude woning te verkopen? Ook daar kan Immo Selekt je bij helpen. Aan de hand van een gratis schatting plakken we meteen het juiste prijskaartje op je woning, zodat die voor je het weet verkocht is.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.