Bestaande woning in Beveren te koop

Je bent bij Immo Selekt aan het juiste adres als je op zoek bent naar een bestaande woning die te koop staat in de regio Beveren. We hebben heel wat aantrekkelijke huizen en appartementen in het Waasland in onze portefeuille. Dankzij onze tips vind je je droomwoning in enkele stappen.

Tips om je droomwoning in Beveren te vinden

Om de ideale woning in Beveren tegen te komen, heb je zeker een goede portie geluk nodig. Maar als je volgende stappen doorloopt, heb je gegarandeerd meer succes.

  • Waar ben je concreet naar op zoek?

Vooraleer je actief naar een nieuwe woning op zoek gaat, moet je je eisen op een rijtje zetten. Is een centrale ligging belangrijk? Wil je een appartement of huis kopen, dat te renoveren of instapklaar is? Is parkeerplek een must? Moet er een terras of tuin aanwezig zijn? Wat is de minimum bewoonbare oppervlakte, het minimumaantal slaapkamers en de maximumprijs?

  • Waar ga je op zoek?

Als immomakelaar hebben wij een uitgebreid aanbod aan woningen die te koop staan in de regio van Beveren. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij houden je op de hoogte van nieuwe panden die aan je eisen voldoen. Laat je wensen achter op onze website en je krijgt mails van ons met mogelijke droomwoningen.

  • Stel de juiste vragen

Heb je een degelijk pand gevonden? Dan is het tijd voor de bezichtiging. Het is belangrijk om de juiste vragen te stellen. Hoe is het met de structuur van de woning gesteld? Wat zijn de vaste kosten? Tip: maak een praatje met de buren. Vraag hen waarom de vorige eigenaars verhuizen, hoelang ze in het pand gewoond hebben en hoe de buurt is. Bij de buren krijg je waarschijnlijk meer (delicate) informatie los dan bij de eigenaars.

Kopen, slopen en renoveren van een bestaande woning in Beveren

De kans is klein dat je van de eerste keer je droomwoning vindt. Ga oudere woningen zeker niet uit de weg. Al schrikt een inrichting die dateert uit de jaren 50 je af, hou je ogen open voor de mogelijkheden. Als de vraagprijs lager ligt, is er immers meer budget over om grondig te gaan renoveren. Laat het interieur dus geen afknapper zijn! Er geldt trouwens een verlaagd btw-tarief voor de afbraak en heropbouw van woningen tot eind 2023. Je betaalt dan slechts 6% btw in plaats van 21%.

Waarom met Immo Selekt in zee gaan?

Met meer dan 25 jaar ervaring is Immo Selekt een vaste waarde in de Wase vastgoedsector. We zijn de ideale partner tijdens je zoektocht naar je droomwoning in Beveren. Onze kantoren in Melsele, Zwijndrecht, Sint-Niklaas en Bazel geven ons bovendien de nodige lokale verankering.

Spring dus gerust eens binnen in een van onze kantoren. We luisteren graag naar je verhaal en gaan voor jou op zoek naar een woning die voldoet aan je wensen en eisen. Ga je je oude woning verkopen? Ook daar helpt Immo Selekt je met plezier bij. Aan de hand van een gratis schatting komt je woning aan de juiste prijs op de markt, zodat die snel verkocht raakt.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.